WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Pesakit penyakit ginjal mengelakkan risiko kegagalan jantung

2018-01-08 01:35

Pesakit penyakit ginjal mengelakkan risiko kegagalan jantungStrategi-strategi yang praktikal untuk pesakit penyakit ginjal kronik untuk mengelakkan ditingkatkan risiko kegagalan jantung

Penyakit kardiovaskular (penyakit jantung dan tekanan darah) adalah punca utama kematian bagi orang-orang yang menderita dengan penyakit buah pinggangkronik (CKD). Adakah anda membuat perubahan gaya hidup yang mudah dan boleh dicapai untuk membantu mengekalkan kesihatan jantung anda? Penyakit kardiovaskular tidak berlaku dengan cepat, ia mengambil masa untuk pembentukanplak (sel-sel, lemak dan kolesterol) dalam arteri yang menghalang darah daripada perjalanan ke jantung dan otak. Anda boleh mengelakkan penyakit jantung dankapal dengan mengambil beberapa langkah proaktif yang akan memerangi kemungkinan anda memuncak acara kardiovaskular walaupun dengan isu-isu asas seperti kencing manis, kadar tinggi tinggi tekanan darah, Anemia, lemah keseimbangan mineral dan peningkatan tahap lemak (iaitu kolesterol).

Anda harus ingat anda tekanan darah yang melebihi 140/90 sebelum rawatan dan kurang daripada 130/80 selepas ia (kajian baru mencadangkan "110-115/70-75"). Mengambil ubat tekanan darah seperti yang ditetapkan oleh Nephrologist anda dan anda juga boleh mempertimbangkan rawatan dialisis lebih panjang ataulebih kerap untuk meningkatkan penyingkiran cecair (ultrafiltration).

Semak dengan pakar pemakanan anda seberapa kerap yang anda perlukan untuk struktur diet yang tinggi di tengah-tengah sihat omega-3 asid lemak (iaitu ikan salmon) dan "betul" jumlah protein dan kalori di berat badan peribadi yang sihat.Selain itu, cuba sedaya upaya anda mengelakkan tekanan perasaan kesedihan, kemarahan dan kebimbangan yang boleh menyumbang kepada tekanan jantung. Anda pekerja sosial perlu mampu membantu anda menangani perasaan tertekan dan anda perlu bercakap kepadanya secara tetap.

Bergerak seberapa banyak yang anda boleh kerana menjalankan empat hari seminggu boleh membantu untuk menjaga darah anda daripada kaunseling pesakit, meringankan tekanan, mengurangkan tekanan darah, meningkatkan kolesterol "baik" dan menjaga berat badan anda pada tahap yang sesuai. Jika anda berkemungkinan mendapat penyakit anemia kemudian ianya sukar untuk mencari tenaga untuk sebarang pergerakan tambahan supaya membetulkan anemia Epogen (EPO) dengan besi terapi secara langsung dapat meningkatkan kesihatan jantung anda. Matlamat rawatan anda adalah untuk mencapai tahap Sabit kira-kira 11.

Ia adalah penting bahawa anda belajar bagaimana untuk menguruskan risiko kardiovaskular anda, dan jika anda sudah pun mempunyai penyakit jantung untuk menghalangnya daripada menjadi lebih buruk. buah pinggang hospital di

China mencadangkan bahawa terus-menerus mendidik diri anda tentang cara-cara untuk melindungi daripada kejadian kardiovaskular adalah cara terbaik untuk mencegah serangan jantung atau angin ahmar.

Sebelum ini:Kesan pesakit penyakit buah pinggang yang berkaitan dengan ubat-ubatan Statin

Artikel seterusnya:Tetap cecair memuat menimbulkan buah pinggang penyakit pesakit

Tag: penyakit buah pinggang elakkan hati kegagalan jantung

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat