WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Apa yang boleh saya lakukan untuk memperbaiki masalah sembelit saya dalam pesakit penyakit buah pinggang?

2017-12-24 22:43

Apa yang boleh saya lakukan untuk memperbaiki masalah sembelit saya dalam pesakit penyakit buah pinggang?Orang-orang yang menderita penyakit buah pinggang kronik mungkin mungkin mempunyai masalah sembelit. Apa yang perlu dilakukan untuk memperbaiki sembelit?Dan meremitkan juga, keadaan saya untuk membuang lebih banyak toksin. Di sini terdapat beberapa petua untuk rujukan anda.

1, mengambil lebih berserabut makanan seperti sayur-sayuran hijau, buah-buahan,makanan yang kasar dan bijirin, produk kacang, dan menambah beberapa agar jikaperlu, mengambil kesempatan daripada penyerapan untuk membesarkan kelantangan dan menggalakkan dalam peristalsis, oleh kerana itu, mudah untuk pergerakan.

2, pembetulan terhadap tabiat pemakanan yang miskin, mengambil lebih banyak makanan yang kaya dengan vitamin B, sebagai contoh kasar makanan bijirin, kacang,bekalan dengan tablet vitamin B1 jika perlu. Bagi kekurangan vitamin B1 menjejaskan pengaliran saraf, sebagai balasan perlahan kemotilan gastrousus yang tidak manfaat untuk penghadaman makanan dan perkumuhan.

3, mengambil lebih mengasimilasikan makanan seperti Bawang besar, bawang merah, gamat, kohlrabis dan radishes.

Menggunakan fungsi mudah dari penapaian untuk tympanites usus.

4, minum air lebih banyak apabila terdapat tiada bengkak dan peningkatan tekanandarah tinggi, setiap pagi, minum 200-500ml air dengan perut kosong, air garam garam lampu suhu terutamanya normal. Ia akan mengakibatkan kesan yang lebih baik.

5, mengambil senaman apabila ringan dan stabil keadaan.

6, mengambil ubat-ubatan yang sesuai untuk mengurangkan haba dalaman.

Sebelum ini:Apa Hadiah adalah kanak-kanak penyakit buah pinggang di Krismas?

Artikel seterusnya:Apa jenis tabiat yang akan merosakkan buah pinggang?

Tag: penyakit buah pinggang tanda-tanda penyakit buah pinggang simptom sembelit

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat