WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Apakah faktor-faktor yang memburukkan lagi penyakit buah pinggang?

2017-12-22 18:54

Apakah faktor-faktor yang memburukkan lagi penyakit buah pinggang?Minuman keras

Fusel minyak dan nitrosamine semangat boleh membawa kepada kemerosotan tisubuah pinggang dan juga kanser. Jadi pesakit nephropathy adalah lebih baik untuk berhenti alkohol untuk mengelakkan tambahan kerosakan kepada buah pinggang dan hati.

Rokok

Rokok mengandungi banyak zat berbahaya, yang membawa kemerosotan fungsi buah pinggang. Di samping itu, bahan-bahan yang berbahaya berhenti pembaikan nephrons. Oleh itu, bagi tujuan pemulihan ini, pesakit nephropathy harus berhenti merokok.

Kemarahan

Perubatan tradisional Cina mencadangkan bahawa kemarahan kemudaratan hati. Apabila hati berfungsi secara negatif, tugas untuk menyahtoksik dan mengeluarkan bahan toksin akan menyerahkan kepada buah pinggang. Buah pinggang shoulders beban yang lebih banyak, yang tidak menguntungkan untuk pemulihan.

Pastikan

Nephropathy pesakit mengalami kemerosotan fungsi buah pinggang dan zat makanan. Mereka sering berasa keletihan. Dengan itu, mereka perlu mengambil lebih banyak ujian dan bukannya bekerja.

Kebimbangan

Nephropathy mengambil masa lama untuk pulih, yang menjadikan orang-orang yang bimbang tentang kesan. Kebimbangan masih Celebral cortex dalam keadaan tekanan tinggi, yang mempunyai kesan negatif ke atas rawatan.

Penderaan restoratives

Sesetengah pesakit lebih suka restoratives untuk memperbaiki keadaan. Walau bagaimanapun, restoratives yang salah boleh menyebabkan keputusan yang serous. Sebelum menggunakan mana-mana restoratives, melawat doktor dan mengikuti nasihat beliau.

Rutin harian yang tidak teratur

Rutin harian yang tidak teratur menghalang pemulihan nephropathy. Dalam kehidupan seharian, tabiat buruk, seperti tinggal, perlu diperbetulkan. Tidur cukup, betul nutritions dan rutin harian tetap menyumbang kepada rawatan nephropathy.

Penyalahgunaan bahan kimia hormon

Sesetengah bahan kimia hormon mempunyai ketoksikan ginjal. Nephropathy pesakit perlu meminta nasihat pakar tersebut sebelum mereka mengambil apa-apa jenis bahan kimia hormon.

Sebelum ini:Disyorkan ujian untuk mengesan buah pinggang kerosakan dan kecacatan fungsi

Artikel seterusnya:Hubungan antara sejuk dan penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat