WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Adakah air kencing Foamy bermakna berulang penyakit buah pinggang

2018-09-21 11:29

Adakah air kencing Foamy bermakna berulang penyakit buah pinggangApabila buih dalam air kencing, pesakit akan tertanya-tanya sama ada mereka yang sakit dengan penyakit buah pinggang kerana air kencing foamy simptom utama penyakit buah pinggang. Walau bagaimanapun, pesakit terpaksa lebih baik mengambil beberapa ujian untuk memastikan jika keadaan disebabkan oleh kerosakan buah pinggang.

Sebenarnya, Terdapat banyak sebab yang membawa kepada kencing foamy.

1. Jika air kencing foamy disebabkan oleh berulang penyakit buah pinggang, buih itu akan bertahan lama, lebih daripada 30 minit. Lebih protin dalam air kencing, buih yang banyak dan tahan masa yang lebih banyak.

2. terdapat juga punca kepada masalah kencing buih - hati. Bebola ini adalah sangat istimewa. Dan mereka mempunyai penampilan kuning dan akan bertahan lebih lama, yang terutamanya kerana air kencing hempedu.

3. penyakit kencing manis juga boleh membawa kepada buih air kencing. Jika kandungan gula yang tinggi dalam air kencing, ia adalah mudah untuk dibiakkan bakteria menghasilkan buih.

4. Jika terdapat jangkitan bakteria di dalam sistem kencing, ia juga boleh membawa kepada perubahan komponen urolithic. Sebagai hasilnya, ketegangan air kencing akan berubah. Dalam situasi ini, juga terdapat banyak buih.

Tidak kira apa mendorong foamy air kencing, anda perlu mengambil rawatan berkesan untuk mengubati kencing foamy sebagai air kencing foamy jangka masa panjang akan membawa kepada kerosakan buah pinggang.

Sebelum ini:Adakah ada rawatan alternatif untuk dialisis untuk pesakit FSGS

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk melegakan kurang selera makan pesakit-pesakit dengan buah pinggang masalah

Tag: penyakit buah pinggang Foamy air kencing

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat