WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Adakah ada rawatan alternatif untuk dialisis untuk pesakit FSGS

2018-09-21 11:27

Adakah ada rawatan alternatif untuk dialisis untuk pesakit FSGS"Ada apa-apa rawatan alternatif untuk dialisis bagi pesakit FSGS?" Oleh kerana sebab-sebab yang pelbagai, semakin ramai pesakit ingin mendapatkan jawapan bagi soalan ini.

Walau bagaimanapun, pesakit tidak boleh berhenti di dialisis pada mereka sendiri sanggup. Jika anda ingin mengelakkan dialisis, Sila ambil rawatan untuk membaiki buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang secepat mungkin, jika tidak, anda boleh memasukkan peringkat dialisis.

Nama penuh FSGS adalah tumpuan sklerosis glomerular segmen di mana glomeruli beberapa tempat untuk menapis darah, boleh tidak berfungsi baik kerana ia patut, supaya pesakit akan mengalami masalah bengkak, proteinuria, kencing darah atau gejala-gejala lain.

Di China, penyakit buah pinggang Shijiazhuang, pesakit FSGS boleh dirawat dari punca, iaitu, dari membaiki buah pinggang dan memperbaiki fungsi buah pinggang.

Malah, terapi membuang toksin akan diberi pertama untuk bersih sehingga semua toksin dan bahan buangan dari badan dengan sempurna. Ia boleh melindungi buah pinggang dari kerosakan selanjutnya dan mempromosikan buah pinggang untuk mula pulih.

Pada masa yang sama, ubat-ubatan Cina akan juga digunakan untuk membantu pesakit meningkatkan fungsi buah pinggang juga kerana fungsinya untuk anti keradangan, penurunan dan peningkatan peredaran darah. Kerana herba yang digunakan dalam rawatan adalah dipilih berdasarkan keadaan penyakit pesakit, pesakit telah tidak perlu di risau tentang kesan sampingan yang.

Sebelum ini:Mengapa makanan yang kaya dengan kalium adalah terhad di peringkat buah pinggang peringkat akhir

Artikel seterusnya:Adakah air kencing Foamy bermakna berulang penyakit buah pinggang

Tag: Dialisis FSGS

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat