WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Mengapa makanan yang kaya dengan kalium adalah terhad di peringkat buah pinggang peringkat akhir

2018-09-21 11:26

Mengapa makanan yang kaya dengan kalium adalah terhad di peringkat buah pinggang peringkat akhirLazimnya bercakap, pesakit dengan panggung buah pinggang peringkat akhir mempunyai banyak kekangan dalam harian akibat buah pinggang rosak teruk. Dan kemudian, sesetengah pesakit akan bertanya, mengapa makanan yang kaya dengan kalium adalah terhad di peringkat buah pinggang peringkat akhir.

Dalam situasi ini peringkat buah pinggang tahap akhir (ESRD), buah pinggang tidak benar-benar boleh membuang perkara-perkara yang tidak diingini dan simpan baki elektrolit. Dan oleh itu, toksin dan bahan buangan akan disimpan di dalam badan, di mana, pesakit juga akan mempunyai gejala-gejala yang begitu banyak.

Apa yang lebih, kalium serum yang tinggi boleh menyebabkan masalah jantung yang merupakan risiko untuk hidup. Dan Bilakah pesakit di peringkat akhir peringkat buah pinggang peringkat, kalium yang akan ditinggalkan di dalam badan untuk meningkatkan tahap kalium serum. Jadi itu, anda perlu Kurangkan pengambilan kalium, seperti pisang dan sos tomato.

Sama ada anda mempunyai dialisis atau tidak, sila mematuhi prinsip diet "garam yang rendah, rendah lemak, rendah-fosforus, kalium rendah dan tinggi vitamin".

Di samping itu, jika anda mengambil rawatan yang berkesan untuk memperbaiki fungsi buah pinggang yang tepat pada masanya, anda boleh menikmati kehidupan yang lebih baik dan tidak mempunyai banyak rintangan dalam kehidupan.

Terapi membuang toksin, perubatan Cina, terapi Mampat Panas, kitaran terapi, terapi Moxibustion, masalah dan Perubatan Cina lain boleh mengambil kesan hebat merawat buah pinggang tercedera secara semula jadi.

Apabila buah pinggang anda dapat dipulihkan, peringkat creatinine akan dikurangkan, gejala-gejala yang akan hilang dan pesakit boleh menjalani kehidupan yang lebih baik tanpa pemindahan buah pinggang atau dialisis.

Sebelum ini:Saya harus memberi perhatian kepada Foamy air kencing

Artikel seterusnya:Adakah ada rawatan alternatif untuk dialisis untuk pesakit FSGS

Tag: Peringkat buah pinggang peringkat akhir

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat