WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Saya harus memberi perhatian kepada Foamy air kencing

2018-09-21 11:25

Saya harus memberi perhatian kepada Foamy air kencingAir kencing foamy dianggap sebagai salah satu daripada ciri-ciri tanda-tanda penyakit buah pinggang. Tetapi, ia juga boleh menjadi diketuai oleh syarat-syarat yang banyak. Oleh itu, pesakit bertanya "Bolehkah saya membayar perhatian kepada foamy air kencing?"

Secara jujur, sebaik sahaja anda dapati bahawa terdapat buih pada air kencing dan ia boleh tidak tercetus di beberapa saat, anda perlu pergi ke hospital untuk menjalani ujian air kencing untuk melihat bahawa Apakah bentuk buih ini dan apa yang berlaku pada anda.

Jika anda mempunyai protein dalam air kencing, dan dengan itu mengambil ujian untuk melihat sama ada keadaan adalah disebabkan oleh kerosakan buah pinggang. Jika ya, tolong jangan bimbang, perubatan Cina boleh membantu anda menghilangkan kencing foamy dan membaiki buah pinggang berpenyakit. Jika terdapat sebarang kecederaan di buah pinggang, sila mengambil pemakanan yang sihat dan gaya hidup, beri merokok dan minum, mengambil senaman, dan sebagainya. Jika tidak, buah pinggang anda akan terjejas dengan proteinuria jangka panjang.

Perubatan Cina termasuk mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, kitaran terapi, Mandian kaki dan sebagainya dapat membantu pesakit membersihkan semua toksin dan bahan buangan, mengurangkan gejala, dan membaiki buah pinggang rosak secara semula jadi.

Apabila buah pinggang anda dipulihkan, proteinuria tersebut tidak akan kambuh dengan mudah dengan faktor-faktor kearuhan.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengurangkan Cramp otot selepas dialisis

Artikel seterusnya:Mengapa makanan yang kaya dengan kalium adalah terhad di peringkat buah pinggang peringkat akhir

Tag: Air kencing foamy

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat