WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Ada apa-apa mungkin bagi saya untuk Pelakon-pelakon Proteinuria

2018-09-17 09:19

Ada apa-apa mungkin bagi saya untuk Pelakon-pelakon ProteinuriaHello, doktor. Saya merupakan pesakit kegagalan buah pinggang. Proteinuria saya adalah 3 +. Adakah terdapat mana-mana mungkin bagi saya untuk Pelakon-pelakon proteinuria?

Proteinuria biasanya bermaksud terdapat kecederaan buah pinggang dalam pesakit. Selain itu, proteinuria berulang yang menunjukkan buah pinggang rosak teruk, di mana pesakit boleh tidak menghilangkan proteinuria hanya dengan terapi diet. Sementara itu, Apakah rawatan yang boleh membantu pesakit menyingkirkan proteinuria?

Lazimnya bercakap, hanya apabila buah pinggang dipulihkan, boleh proteinuria yang dicegah daripada berlaku berulang-ulang kali. Yang mengatakan, pesakit harus merawat buah pinggang berpenyakit untuk menyembuhkan proteinuria pada dasarnya. Dan kemudian, bagaimana untuk memulihkan buah pinggang?

Biasanya, pemindahan dialisis dan buah pinggang akan digunakan sebagai kaedah terakhir untuk merawat penyakit buah pinggang. Tetapi, terdapat rawatan lain untuk merawat pesakit secara semula jadi, mengeluarkan toksin terapi dan ubat-ubatan Cina, sebagai contoh.

Terapi membuang toksin dapat membersihkan toksin semua buangan dari badan dan mengurangkan protein dalam air kencing secara semula jadi dan sempurna. Selain itu, persekitaran yang sihat akan dicipta oleh mengeluarkan toksin terapi untuk Perubatan Cina untuk kesan yang lebih baik pulih fungsi ginjal dalam Keselamatan.

Apabila buah pinggang dipulihkan, protein dalam air kencing akan hilang dan pesakit akan mempunyai kehidupan yang lebih baik. Sementara itu, ia tidak perlu dialisis.

Sebelum ini:Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi tahap Creatinine

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengurangkan Cramp otot selepas dialisis

Tag: Proteinuria

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat