WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi tahap Creatinine

2018-09-10 09:20

Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi tahap CreatinineApa faktor akan menjejaskan tahap creatinine? Di klinik, peringkat creatinine akan berubah-ubah dari semasa ke semasa, walaupun orang-orang sihat akan mempunyai tahap creatinine berbeza, kerana ada banyak faktor boleh menjejaskan ia.

Apakah tahap normal creatinine

Tahap biasa creatinine dalam darah adalah kira-kira 0.6-1.2 miligram (mg) setiap deciliter (dL) khas buat lelaki dewasa dan 0.5 untuk 1.1 miligram setiap deciliter dengan wanita dewasa.

Apa faktor akan menjejaskan tahap creatinine?

Dari itu kita tahu bahawa empat yang berlainan jantina, umur dan pergerakan boleh menjejaskan tahap creatinine. Cuma makanan dan ubat-ubatan yang mereka ambil akan mempengaruhi ia. Di samping itu, penyakit seperti penyakit sejuk, jangkitan dan buah pinggang juga akan menjejaskan tahap creatinine.

Bagaimana untuk menurunkan tahap tinggi creatinine?

Seperti yang kita semua tahu bahawa banyak faktor boleh mempengaruhi tahap creatinine, jadi apabila anda mengambil langkah-langkah untuk mengurangkan ia, anda perlu tahu ia adalah sebab-sebab asas terlebih dahulu, kemudian mengambil langkah yang sama.

Sebelum ini:Pesakit penyakit buah pinggang yang boleh menyertai pasli

Artikel seterusnya:Ada apa-apa mungkin bagi saya untuk Pelakon-pelakon Proteinuria

Tag: Tahap creatinine

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat