WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Pesakit penyakit buah pinggang yang boleh menyertai pasli

2018-09-10 09:19

Pesakit penyakit buah pinggang yang boleh menyertai pasliFungsi-fungsi pasli.

Memperbaiki kesihatan tulang

Vitamin k yang terkandung dalam pasli boleh meningkatkan kesihatan tulang dengan bertindak pengubahsuai protein matriks tulang, meningkatkan penyerapan kalsium dan mengurangkan kencing perkumuhan kalsium.

Meningkatkan sistem imun

Pasli boleh membantu meningkatkan sistem imun. Minyak pati dalam pasli telah terbukti berkesan untuk menyekat overstimulated response imun, yang memainkan peranan penting dalam pertempuran menentang alahan, penyakit keradangan auto-imun dan berterusan.

Reliving jangkitan saluran kencing

Nilai-nilai perubatan yang ditemui di pasli boleh disajikan alternatif antibiotik untuk memulihkan jangkitan saluran kencing.

Menyediakan kalium

Kalium adalah mineral dengan banyaknya khasiat pasli, yang membantu menyumbang kepada penyenggaraan keseluruhan kesihatan manusia yang baik. Kalium dipercayai menyumbang kepada mengurangkan masalah pundi kencing dan buah pinggang, seperti jangkitan buah pinggang atau batu buah pinggang. Tetapi, kalium juga boleh menyumbang untuk meningkatkan pengekalan air. Jika pesakit adalah tinggi di peringkat kalium, anda harus menghadkan pengambilan pasli.

Daripada di atas, kita dapat melihat bahawa pesakit penyakit buah pinggang perlu mengambil jumlah tertentu pasli mengikut keadaan mereka sendiri.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat sakit belakang bagi pesakit hipertensi Nephropathy

Artikel seterusnya:Apakah faktor-faktor yang mempengaruhi tahap Creatinine

Tag: penyakit buah pinggang Pasli

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat