WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Gejala penyakit buah pinggang kronik >

Berapa lama harus hilang buih-buih air kencing

2018-08-26 09:21

Berapa lama harus hilang buih-buih air kencingBerapa lama harus buih-buih air kencing hilang? Buih-buih air kencing boleh disebabkan oleh banyak sebab, dan biasanya orang akan mengabaikan dalam kebanyakan situasi. Tetapi Adakah anda tahu bahawa jika buih-buih yang tidak boleh hilang dalam masa yang lama yang mungkin menandakan buah pinggang anda berada dalam gangguan sekarang.

Berapa lama harus buih-buih air kencing hilang?

Biasanya, buih-buih pada air kencing yang akan hilang dalam masa yang singkat, ia adalah kira-kira beberapa saat dan tidak lebih daripada beberapa minit. Jika buih-buih yang boleh disappeard tidak dalam beberapa ketika, anda perlu memberi perhatian kepadanya.

Tidak semua buih-buih di dalam air kencing menunjukkan penyakit buah pinggang?

Untuk soalan ini, jawapannya adalah tidak. Lazimnya bercakap, sebahagian daripada buih-buih yang boleh terdorong oleh makanan yang anda makan, dan sesetengah daripada mereka boleh disebabkan oleh penyakit kencing manis dan lain-lain mungkin menandakan penyakit buah pinggang.

Jika buih-buih yang boleh hilang dalam beberapa ketika, ia bukanlah satu masalah, yang mungkin menandakan anda telah memakan sesetengah makanan dengan protein tinggi. Jika buih-buih tersebut adalah lebih besar daripada orang-orang biasa dan akan hilang dalam masa yang singkat yang mungkin menunjukkan penyakit kencing manis. Jika buih-buih di tinny dan terakhir untuk masa yang lama, yang mungkin menandakan penyakit buah pinggang, kemudian anda lebih baik akan pergi untuk melihat doktor anda dan membuat diagnosis yang selanjutnya.

Bagaimana untuk berurusan dengan buih-buih pada air kencing?

Daripada di atas, kita dapat tahu bahawa ada banyak faktor boleh menyebabkan ia, supaya apabila anda berurusan itu anda perlu tahu sebab-sebab asas jelas dan kemudian membuat langkah-langkah yang sesuai. Jika anda memerlukan sebarang bantuan dalam berurusan ia, anda boleh menghubungi kami doktor dalam talian secara langsung.

Sebelum ini:Apakah hayat 4 peringkat penyakit

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk merawat sakit belakang bagi pesakit hipertensi Nephropathy

Tag: Buih-buih air kencing

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat