WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Sebab-sebab dan remedi untuk berlebihan pening dalam buah pinggang dan pesakit kencing manis

2018-03-30 09:41

Sebab-sebab dan remedi untuk berlebihan pening dalam buah pinggang dan pesakit kencing manisPunca-punca dan ubat-ubatan untuk pening berlebihan dalam penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit kencing manis

"I hanya pergi keluar pada berjalan pantas dan adalah pening bagi kebanyakan rasa sedikit lemah dan goyah. Saya telah takut bahawa saya akan pengsan, "pemapar menulis. "What menyebabkan ini, dan apa yang boleh saya lakukan mengenainya? " dia bukanlah semata-mata. Telah anda telah keluar, dan tiba-tiba mula berasa letih, sedikit pengsan dan pening? Adalah anda takut? Adakah anda tahu apa yang perlu dilakukan? Banyak penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis mengalami Mantra pening yang mungkin disebabkan oleh rawatan sangat penyakit-penyakit.

Persatuan Diabetes Amerika (ADA) mendapati bahawa sebab utama pesakit kencing manis adalah pengalaman pening kerana kekurangan kawalan paras gula darah dan tekanan darah. Begitu juga, pemimpin-pemimpin dalam bidang penyakit buah pinggang kronik telah dicatat bahawa pesakit-pesakit yang tidak mempunyai tahap darah dan gula darah mereka dalam kira-kira adalah lebih cenderung untuk mengalami pening dan rasa pengsan.

Malah, kesan sampingan paling hemodialisis adalah Hypotension (tekanan darah rendah). Kebanyakan ini sering berlaku apabila terlalu banyak cecair yang dikeluarkan dari darah semasa rawatan yang menyebabkan tekanan untuk jatuh, pening serta loya. Jika anda percaya bahawa anda akan mengeluarkan cecair terlalu banyak, maklumkan pasukan penjagaan kesihatan anda yang tahu. Mereka boleh program mesin dialisis anda supaya jumlah cecair yang dikeluarkan.

Adakah anda tahu bahawa diet adalah hanya seperti penting sebagai "medication anda setiap hari untuk mengawal tahap gula dalam darah? " bagi sesetengah penyakit buah pinggang kronik dan/atau pesakit kencing manis yang akan ditetapkan mengambil ubat kencing manis, pemakanan adalah sumber utama untuk mengawal gula dalam darah tahap. Kerosakan saraf yang biasa di kalangan pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang pesakit boleh menyebabkan cacat penghadaman (Gastroparesis), loya, muntah, sakit, dan sangat sukar untuk kawalan paras gula darah - kata ADA.

Dalam kes ini anda aktif boleh melindungi diri awda dengan mengambil ubat anda tepat pada masanya, dan tepat berdasarkan arahan. Perubahan boleh menyebabkan tahap gula dalam darah anda tidak terlalu tinggi atau terlalu rendah. Juga menyemak paras gula darah pada tetap pemeriksaan kesihatan seperti doktor anda boleh menentukan jika pelarasan ubat-ubatan yang perlu.

Tekanan darah tinggi adalah perkara biasa pada mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan kencing manis kerana "shared punca-punca penyakit sendiri, " menurut Dr. Patrick Lyden, UC San Diego Pusat angin ahmar. Ia boleh menyebabkan pening serta tekanan darah rendah. Ubat untuk tekanan darah tinggi biasanya tidak boleh diambil sebelum rawatan dialisis, melainkan Nephrologists anda menetapkan ia dengan cara itu. Ini boleh menyebabkan satu titis dalam tekanan dan ketidakselesaan yang lebih banyak. Sebagai pesakit dialisis, anda juga perlu menonton dan menghadkan pengambilan cecair anda seperti yang disyorkan oleh pakar pemakanan anda untuk mengelakkan tekanan rendah semasa rawatan.

Sebelum ini:Laman Utama remedi untuk bengkak kaki, kaki, & pergelangan kaki dalam pesakit buah pinggang dan kencing manis

Artikel seterusnya:Bagaimana penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis boleh mengelakkan pemotongan anggota badan yang tidak perlu

Tag: penyakit buah pinggang penyakit buah pinggang diabetes Pening

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat