WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Laman Utama remedi untuk bengkak kaki, kaki, & pergelangan kaki dalam pesakit buah pinggang dan kencing manis

2018-03-30 09:38

Laman Utama remedi untuk bengkak kaki, kaki, & pergelangan kaki dalam pesakit buah pinggang dan kencing manisRemedi rumah untuk bengkak kaki, kaki, & pergelangan kaki dalam penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit kencing manis

Pemapar melalui e-mel dan bertanya, "I telah bekerja paling duduk di meja saya pada komputer saya, dan tidak minum sebarang air atau cecair. Masih kaki saya akan semua bengkak! Apa yang sedang berlaku, saya harus bimbang? "Tempahan penyakit buah pinggang kronik pesakit tahu bahawa bengkak mungkin agak biasa di kaki, kaki dan pergelangan kaki. Remedi rumah dan rawatan semulajadi, Walau bagaimanapun, tertentu boleh membuktikan sangat "helpful untuk penyakit buah pinggang kronik, atau kegagalan buah pinggang [pesakit] " untuk mengurangkan berlakunya pembengkakan yang mungkin menjejaskan kualiti hidup mereka, kata saya.

WebMD Nota-Nota "swollen pergelangan kaki dan bengkak kaki yang biasa dan selalunya tidak menyebabkan membimbangkan, terutamanya jika anda telah berdiri atau berjalan banyak. " Walau bagaimanapun, Bilakah anda telah bengkak kaki, kaki atau buku lali yang bagaimana anda boleh menghabiskan hari anda? Jika anda seperti kebanyakan penyakit buah pinggang kronik atau pesakit kencing manis, jawapannya ialah, "In katil dengan kaki atas, cuba Elakkan berjalan. " ini dapat difahami kerana bengkak boleh menyebabkan kesakitan, ketidakselesaan dan kesakitan malah, di mana kesemuanya tidak membuat untuk kualiti hidup yang tinggi .

Disebabkan oleh hakikat bahawa Laman Utama remedi dalam bentuk suplemen dan herba mungkin menghasilkan kesan-kesan sampingan, pesakit penyakit buah pinggang kronik dan/atau pesakit kencing manis harus berunding mereka Healthcare pasukan sebelum menggunakannya.

Sebagai contoh menurut Livestrong.com, Dandelion (yang biasa Taman rumpai) boleh digunakan untuk mengurangkan bengkak. Herba kuat digunakan selama berabad-abad untuk rawatan pelbagai penyakit, mereka mencadangkan bahawa Dandelion diuretik yang berkesan dan boleh membantu mengeluarkan lebihan cecair "form itu di pergelangan kaki dan kaki disebabkan oleh Edema (pembentukan bendalir) yang berkembang dalam tempoh Kronik buah pinggang penyakit. "Dandelion boleh dimakan dalam salad, dimasak dalam hidangan utama, dan walaupun dikeringkan untuk minum teh.

Jurnal British Urologi menimbulkan jus Cranberry yang juga mungkin membantu dalam mengurangkan edema di kaki dan pergelangan kaki. Selain itu, jus Cranberry boleh melindungi daripada jangkitan saluran kencing (UTIs) yang biasa di kalangan pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik. Bahagian yang terbaik daripada jus Cranberry kerana ubat yang utama ialah bahawa hal itu sangat lurus ke hadapan dalam dos - hanya tuangkan segelas dan minum.

Sebelum ini:Melawan kesan penyakit buah pinggang dan kencing manis

Artikel seterusnya:Sebab-sebab dan remedi untuk berlebihan pening dalam buah pinggang dan pesakit kencing manis

Tag: penyakit buah pinggang penyakit buah pinggang diabetes Bengkak kaki kaki buku lali

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat