WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Penyakit buah pinggang boleh mengelakkan jangkitan merbahaya sebelum serius

2018-03-19 11:59

Penyakit buah pinggang boleh mengelakkan jangkitan merbahaya sebelum seriusPesakit penyakit buah pinggang kronik sekarang boleh meramalkan dan mengelakkan jangkitan merbahaya sebelum serius

Satu kajian baru yang muncul dalam isu akan datang jurnal daripada di Amerika masyarakat daripada Nefrologi (JASN) mencadangkan bahawa tindak balas imun pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) mungkin memberikan wawasan yang lebih baik dan lebih cepat ke dalam punca, tahap keterukan, dan prognosis tertentu jangkitan bakteria daripada ujian konvensional. Apabila berbahaya bakteria atau virus memasuki badan melalui permukaan kotor, bernafas dengan udara seseorang atau mulut ia boleh menyebabkan keradangan, kehilangan tenaga, keletihan, demam, kegagalan rawatan dan juga kematian jika tidak dikesan lebih awal.

Orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) mempunyai peningkatan risiko jangkitan disebabkan oleh keadaan yang berkaitan dengannya seperti kencing manis, kurang selera makan (kalori yang tidak mencukupi dan pengambilan protin), melemahkan sistem imun, dan tapak akses mereka (Arteriovenous Fistula, Peritoneal Kateter dialisis atau dada) boleh terdedah kepada jangkitan. Dalam banyak kes pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) peringkat lewat membuat keputusan menentang secara amnya dilihat kurang membebankan dialisis Peritoneal berasaskan rumah semata-mata sebab jangkitan. Malangnya, semasa ujian untuk jangkitan menggunakan kaedah Mikrobiologi budaya yang lambat dan tidak cekap dalam memperlahankan atau mencegah virus.

"Immune fingerprint baru ini" strategi boleh membawa kepada diagnosis yang lebih tepat dan lebih awal rawatan antibiotik sesuai penyelidik tersebut. Pasukan ini mendapati bahawa penanda imun tertentu korelasi dengan keputusan ujian dan meramalkan kehadiran jangkitan ditubuhkan di seluruh negara. Apa yang lebih merupakan kombinasi tertentu teknologi dan Inovasi Malaysia juga preemptively dapat menentukan risiko tinggi untuk kegagalan jangkitan dan rawatan pada orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD).

Penemuan baru ini mungkin berpotensi meningkatkan awal diagnosis dan rawatan jangkitan penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit seperti National Science Fellowship dalam puak Peritoneal dialisis dan lain-lain gangguan tempatan dan sistemik. Tujuannya adalah untuk membangunkan satu ujian mudah yang boleh digunakan oleh Nephrologists dan di rumah oleh pesakit. Untuk mengelakkan jangkitan di tempat pertama hosptial buah pinggang di china mengesyorkan anda basuh tangan anda dengan kerap, Makan juga mengikut diet buah pinggang anda khusus, menjaga Laman capaian anda bersih dan memantau kerap, dan melaporkan apa-apa tanda-tanda jangkitan kepada Nephrologist anda dengan serta-merta.

Sebelum ini:Buah pinggang dan pesakit kencing manis mungkin untuk menjemput jangkitan

Artikel seterusnya:Kaedah baru untuk meningkatkan jangka hayat dan kualiti bagi penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang mencegah jangkitan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat