WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Pakar diet buah pinggang itu pesakit dan pesakit kencing manis sering gagal untuk meminta

2018-03-19 11:47

Pakar diet buah pinggang itu pesakit dan pesakit kencing manis sering gagal untuk memintaSoalan-soalan yang penting untuk pakar pemakanan anda yang CKD pesakit dan pesakit kencing manis sering gagal untuk meminta

Telah anda dikehendaki makan sesuatu, tetapi berfikir terhadapnya kerana hidangan atau merawat pula tidak muat ke dalam diet anda? Berapa kerap itu tidak berlaku? Jawapan mudah bagi pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang kronik adalah kemungkinan, "Often" kerana mereka pada ketat dipantau, diet terhad. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang ingin mendapatkan lebih banyak daripada diet mereka serta kehidupan mereka, mereka menstruktur rancangan makanan yang terbaik sesuai dengan keperluan individu dan keutamaan pemakanan mereka. Bagaimanakah caranya? Baik, dengan sedikit kerja mereka sendiri, dan beberapa Panduan (mengikut kesesuaian) daripada pakar pemakanan mereka.

Manakala Renal atau kakitangan kesihatan Dietitians kencing manis anda akan mencipta Pelan makan awal bagi mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik dan kencing manis untuk menangani kebimbangan kesihatan tertentu; Rancangan jarang revisited dan diedit oleh pesakit-pesakit untuk membina pengalaman pemakanan yang berkhasiat dan menyeronokkan untuk diri mereka sendiri. Hal ini menyebabkan dua jenis pesakit: (1) seorang individu yang teruk menghadkan diet beliau ke titik bahawa mereka tidak akan makan dan pada masa-masa mungkin kehilangan selera makan mereka. (2) juga, seseorang individu boleh menjadi patuh kepada sekatan makanan pengambilan dan cecair. Kedua-dua kes ini adalah buruk bagi kamu kerana kedua-duanya akan mengurangkan kualiti hidup anda. Tidak berkesan menggunakan pakar diet anda boleh menyebabkan anda mempunyai kualiti hidup yang kurang. Tetapi dari segi flip, dengan hanya bekerja dengan lebih berkesan dengan pakar pemakanan anda, anda boleh meningkatkan kualiti kehidupan anda!

Sekarang saya akan memberikan anda satu contoh set soalan-soalan yang anda boleh bertanya kepada pakar pemakanan anda berdasarkan keperluan khusus anda untuk anda bermula.

Bagaimana boleh saya lebih baik memantau Kesihatan pemakanan saya? Sebagai contoh, untuk mengekalkan berat badan yang seimbang.

Apakah mengikut jumlah kalori yang saya perlu makan setiap hari?

Bagaimana saya yang terbaik perlu awasi pengambilan kalori saya?

Apakah jumlah protein, lemak, karbohidrat, kalium, sodium, dan fosforus (utama "labs" untuk memantau) yang betul untuk saya?

Aku terus-menerus akan ke saya pengambilan cecair yang disyorkan, apakah pilihan saya?

Saya ingin mempunyai makanan kegemaran saya minggu ini, Bagaimanakah caranya untuk membuat ia dimuatkan ke dalam makanan saya?

Jika anda tidak sedar, Semua soalan mengandungi sekurang-kurangnya 1, "I" atau "me" kerana anda kini mula aktif menyesuaikan diet untuk keperluan peribadi anda. Dengan bertanya soalan-soalan mudah ini, anda akan terkejut dengan hasil anda. Tenaga anda akan, sesi dialisis anda akan menjadi lebih lancar, tekanan darah dan gula dalam darah anda akan menjadi lebih stabil dan paling penting anda akan berasa lebih baik. Tidak bahawa apa yang anda Cari?

Berikut adalah satu lagi petunjuk besar: Jangan biarkan ini "New dan Improved" Makan pelan hanya duduk. Mengambil hak miliknya dengan bekerja dengan pakar pemakanan anda secara kerap untuk mengemaskini pelan makanan anda, sentiasa cuba untuk menjadikannya lebih baik dan lebih disesuaikan dengan keadaan anda berubah-ubah.

Adalah disyorkan bahawa anda cetak artikel ini atau jot down soalan tersenarai di atas untuk bertanya kepada pakar diet anda masa depan anda dijadualkan untuk bertemu, dan berasa bebas untuk berkongsi maklumat dengan orang lain.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis untuk mengurangkan risiko kematian mereka

Artikel seterusnya:Shockers garam yang berbahaya untuk penyakit kronik buah pinggang dan kencing manis

Tag: Penyakit buah pinggang pesakit kencing manis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat