WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis untuk mengurangkan risiko kematian mereka

2018-03-10 19:57

Penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis untuk mengurangkan risiko kematian merekaCara untuk penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit kencing manis untuk mengurangkan risiko kematian mereka sebanyak 59%

Manakala kebanyakan hidup dengan rasa sihat kematian mereka sendiri, bagi mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik serta mereka yang mempunyai kencing manis, "sense ini" adalah semua juga benar, dan boleh membawa kepada tekanan teruk dan kebimbangan. Tokoh-tokoh semasa mencadangkan bahawa 1 daripada 3 dewasa dengan penyakit buah pinggang yang teruk mempunyai empat atau lebih lain-lain penyakit, seperti penyakit kencing manis, hipertensi, penyakit jantung atau dementia. WebMD telah menyatakan bahawa, luka "Diabetes kira-kira 8.5 tahun daripada jangka hayat purata 50-tahun-lama berbanding dengan 50 tahun tanpa kencing manis. "

Walaupun, misi seluruh buah pinggang Hospital di china adalah untuk membuktikan kepada anda bahawa statistik ini adalah benar-benar hanya nombor-nombor atas kertas, ia akan menjadi wrongheaded kita untuk membuat pernyataan sedemikian tanpa menyedari bahawa pesakit penyakit buah pinggang kronik dan pesakit kencing manis perlu mengambil langkah-langkah yang sewajarnya untuk memenuhi hidup, kualiti kehidupan. Dalam kes ini, kita akan benar-benar merujuk kepada "steps" yang boleh diambil untuk memandu ke bawah risiko anda mati daripada penyakit buah pinggang kronik atau kencing manis.

Penyelidik telah menunjukkan, bahawa berjalan kaki selama hanya 30 minit setiap minggu adalah 'berfaedah' dalam membantu pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik yang memanjangkan jangka hayat mereka. Angka-angka yang mencadangkan bahawa pesakit penyakit buah pinggang kronik (peringkat 3-5) yang berjalan 1 - 2 kali seminggu adalah 17% kurang berkemungkinan mati daripada pesakit-pesakit yang tidak berjalan. Selain itu, orang-orang yang berjalan 3-4, 5-6, dan 7 + kali seminggu adalah 28%, 58% dan 59% kurang cenderung untuk mati, masing-masing.

Untuk pesakit kencing manis, ia telah mendapati bahawa 3, sepuluh minit berjalan-jalan setiap minggu boleh membantu merendahkan tahap glukosa darah, meningkatkan keupayaan badan untuk menggunakan insulin, mengurangkan risiko penyakit jantung atau strok, meningkatkan paras kolesterol baik semasa mengurangkan tahap kolesterol yang tidak baik , mengurangkan tahap tekanan, dan menguatkan otot dan tulang. Malah, 15-minit berjalan kaki selepas makanan boleh mencegah kencing manis jika anda menghadapi risiko, mencadangkan USA Today.

Sebelum ini:Pengganti gula yang anda mungkin tidak tahu dan pesakit kencing manis

Artikel seterusnya:Pakar diet buah pinggang itu pesakit dan pesakit kencing manis sering gagal untuk meminta

Tag: penyakit buah pinggang kencing manis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat