WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Nefropati diabetes > Gejala nefropati diabetes >

Pengganti gula yang anda mungkin tidak tahu dan pesakit kencing manis

2018-02-28 18:51

Kebanyakan pesakit kencing manis berfikir bahawa mereka mesti sentiasa mengelakkan gula, tetapi hal ini tidak berlaku dalam kebanyakan kes. Menurut tiap-tiap hari Kesihatan, "they boleh menikmati barangan manis, dalam kesederhanaan. " CDN Glassman, MS, RD, Keri lagi Nota-nota yang amount minima "very satu" gula sebenar adalah lebih baik untuk diet kencing manis. Atas sebab ini ramai Penghidap kencing manis bertukar menjadi pengganti gula atau pemanis tiruan untuk kemanisan serta mengekalkan karbohidrat dan tahap gula dalam darah yang ideal. Walau bagaimanapun, tidak semua makanan tambahan gula diperbuat sama dan sesetengah boleh mungkin berbahaya.

Salah satu perbezaan utama pemanis tiruan adalah sama ada mereka adalah "nutritive" (memberi nutrien) atau "non-nutritive" (kekurangan nutrien). Pemanis yang paling popular termasuk saccharin, hasil dan sucralose. Walau bagaimanapun, Food and Drug Administration (FDA) juga telah meluluskan stevia, neotame, dan kalium acesulfame sebagai pengganti yang sesuai. Daripada enam-tahun, stevia adalah pemanis akan diluluskan terbaru dan menjadi meluas seluruh masyarakat kencing manis.

Saccharin dijual di bawah jenama Sweet'N rendah dan telah didapati menjadi 200 hingga 700 kali manis daripada gula. Walaupun banyak diet makanan mengandungi saccharin, satu kajian tahun 1970 berkaitan produk dengan pertumbuhan tumor pundi kencing tikus. Walau bagaimanapun, Institut kanser Kebangsaan dan FDA telah sejak membuat kesimpulan bahawa saccharin menimbulkan risiko untuk kanser pundi kencing pada manusia. Oleh itu, ia dianggap sebagai pengganti gula selamat untuk jenis 1 dan jenis 2 pesakit kencing manis.

Hasil dijual di bawah jenama yang sama dan NutraSweet dan juga manis daripada gula (kira-kira 180 hingga 200 kali). Walaupun banyak laporan telah dikaitkan hasil kepada keadaan kesihatan antara kemurungan dan sakit kepala hingga kanser, penyelidik telah tidak mendapati bahawa pemanis akan menimbulkan risiko kesihatan kepada orang. Walau bagaimanapun, hasil tidak dianggap sangat sesuai untuk memasak kerana haba tinggi mengurangkan kemanisan budi.

Splenda adalah jenama bagi sucralose itulah yang lebuhrayanya 600 kali manis daripada gula. Selalunya terus digantikan dalam resipi, FDA telah meluluskan penggunaan sucralose untuk kedua-dua jenis diabetes (jenis I atau jenis II).

Cadangan: CKD dan pesakit kencing manis harus tahu tekanan darah tinggi yang dahsyat seperti HIV, pakar-pakar memberi amaran kepada

Lebih daripada 90 Pengajian menunjukkan acesulfame (juga dikenali sebagai Sunett dan satu manis) selamat dan biasanya digunakan untuk penaik.

Disyorkan bacaan: Perjuangan buah pinggang penyakit & Diabetes - E-Book 8,000 kali manis daripada gula, neotame berkait rapat dengan hasil, tetapi secara amnya tidak meluas digunakan di Amerika Syarikat.

Stevia yang dijual sebagai Truvia, PureVia, SweetLeaf, dan Stevia mentah. Gantian ini adalah semula jadi dan malah kemanisan yang berasal daripada tumbuhan stevia dan 250 hingga 300 kali manis daripada gula sebenar. Anda perlu tahu bahawa sehingga baru-baru ini, FDA telah diharamkan stevia kerana kebimbangan bahawa ia mungkin menyebabkan masalah pembiakan haiwan makmal. Tetapi, lewat pada tahun 2008, FDA Diluluskan bahagian daun stevia yang tulen.

Apabila penaik, tambah 1/2 sudu teh ekstrak vanila bagi setiap 1/2 cawan gula gantian yang digunakan dalam resipi untuk meningkatkan rasa. Kualiti terbaik dan rasa, memilih ekstrak vanila yang tulen.

Sebelum ini:Apakah mungkin komplikasi penyakit kencing manis buah pinggang?

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis untuk mengurangkan risiko kematian mereka

Tag: kencing manis gula

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat