WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Gejala kegagalan buah pinggang >

Mengapa kegagalan buah pinggang menyebabkan muntah-muntah

2018-06-19 16:42

Mengapa kegagalan buah pinggang menyebabkan muntah-muntahKegagalan buah pinggang dengan uremia boleh menyebabkan muntah-muntah, tetapi kegagalan buah pinggang yang ringan atau sederhana biasanya tidak mempunyai apa-apa muntah. Pengumpulan berlebihan urea dan lain-lain sisa dalam darah, membawa kepada loya dan muntah-muntah. Dalam setiap individu mengalami kegagalan ginjal yang kronik, muntah-muntah biasanya berlaku pada waktu pagi, manakala mereka yang kegagalan buah pinggang akut mengalami episod kerap muntah-muntah dalam tempoh 2-3 hari. Ia sering disertai dengan cirit-birit.

Kelaziman penyebab rasa loya dan muntah-muntah dalam kegagalan buah pinggang termasuk acidosis, gangguan elektrolit, kegagalan jantung, gastrousus encephalopathy edema dan uremia, dll.

Di samping itu, apabila penyakit buah pinggang itu membangun, edema biasanya memasuki kehidupan pesakit. Apabila penyakit edema serangan di permukaan badan anda, seperti pada muka, kaki atau kaki, anda boleh melihat bengkak dengan mata anda. Walau bagaimanapun, apabila bengkak berlaku di organ-organ dalaman anda, anda akan tidak pernah melihatnya dengan mata anda. Tetapi, anda boleh rasa. Vomiting dan loya ada yang tanda-tanda bengkak pada sistem penghadaman.

Sebelum ini:Apakah yang menyebabkan dari kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Komplikasi kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang muntah-muntah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat