WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Gejala kegagalan buah pinggang >

Pencegahan penjagaan dan disahkan menghidap kegagalan buah pinggang yang kronik

2017-12-24 23:24

Pencegahan penjagaan dan disahkan menghidap kegagalan buah pinggang yang kronikLima bekas

Setiap hari hidup, Makan dengan baik, memberi perhatian kepada Kesihatan, untukmengelakkan serangan, terutamanya di musim wabak penyakit berjangkit dan rantau lebih pencegahan harus diperkukuhkan; Tetapi makan rasa tebal Maharaja panggang pedas untuk mengelakkan pembiakan panas dan lembap; Faktor moden, mengekalkan semangat yang bebas daripada kebimbangan, membuat luas dan mengelak daripada mengeluarkan qi dan darah stasis; Untuk mengukuhkan latihan fizikal, meningkatkan keupayaan pertahanan badan.

Untuk mengelakkan keracunan yang

Data yang berkaitan menunjukkan bahawa 20% 50% kegagalan buah pinggang akut disebabkan oleh ubat anti malaria, beberapa pendedahan yang disebabkan oleh bahan-bahan berbahaya. Oleh itu, kita seharusnya cuba untuk mengelak daripada menggunakan dan menghubungi ubat racun atau toksik kepada buah pinggang. Jikamengambil kemalangan atau hubungi harus tepat pada masanya pengesanan dan rawatan awal.

Pencegahan dan rawatan tepat pada masanya

Sekali ada induced kegagalan buah pinggang akut penyakit utama, harus dirawat awal, membayar perhatian untuk mengembangkan kapasiti darah, membetulkan ketidakseimbangan elektrolit, air dan ketidakseimbangan asid-asas, fungsi peredaran ambil semula. Jika didapati bahawa penyakit ini akan berlaku, langkah-langkah awalperlu diambil untuk menampung isipadu darah, meningkatkan keluaran Kardiak, memulihkan aliran perfusion ginjal dan kadar penapisan glomerular, tidak termasuk tiub malpighian halangan, pencegahan dan Rawatan jangkitan, menghalang DIC, ischemia buah pinggang yang disebabkan oleh kerosakan buah pinggang parenchyma. Permohonan untuk menggalakkan peredaran darah untuk menghilangkan darah stasis ubat secepat mungkin pada masa yang sama, mempunyai peranan yang positif untuk mencegah penyakit ini.

Kegagalan buah pinggang yang kronik dan buah pinggang sebelum penyakit hematic kualitatif nitrogen adalah tidak sukar untuk mengenal pasti jumlah darah yang berkesan sehingga 48 ~ 72 jam selepas buah pinggang sebelum pesakit penyakit hematic kualitatif nitrogen memulihkan fungsi buah pinggang, manakala yang kronikkegagalan buah pinggang fungsi buah pinggang adalah sukar untuk ambil semula.

Dan mengenalpasti kegagalan buah pinggang akut, dalam kebanyakan kes ianya tidak sukar, sering berdasarkan sejarah perubatan pesakit boleh membuat diagnosis pembezaan. Apabila pesakit dengan sejarah berhutang dengan tepat, tetapi denganbantuan imej peperiksaan (seperti ultrasound, CT, dan sebagainya) atau buah pinggang telah dianalisis dan hasil penurunan ketara, seperti dua buah pinggang atau ginjal Rajah menunjukkan luka-luka kronik, sokongan yang diagnosis kegagalan buah pinggang kronik.

Kegagalan buah pinggang yang kronik pesakit untuk diagnosis awal dan rawatan untuk mengelakkan atas jalan uremia.

Sebelum ini:Apakah ujian untuk kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Kegagalan buah pinggang kronik pemeriksaan makmal dan pemeriksaan pengimejan

Tag: kegagalan buah pinggang kegagalan buah pinggang yang kronik diagnosis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat