WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Kegagalan Buah Pinggang > Gejala kegagalan buah pinggang >

Apakah punca kepada kegagalan buah pinggang akut

2017-12-24 23:15

Apakah punca kepada kegagalan buah pinggang akutApakah punca kepada kegagalan buah pinggang akut Kegagalan buah pinggang akut disebabkan oleh pelbagai punca penurunan mendadak dalam fungsi buah pinggang set Sindrom klinikal, mari kita lihat Apakah punca kegagalan buah pinggang akut, berharap semua orang banyak pencegahan.

Menyebabkan kegagalan buah pinggang akut,

Jika anda mempunyai syarat-syarat berikut, jadi kemungkinan kegagalan buah pinggang akut adalah lebih besar.

Orang dewasa yang lebih tua;

(2) mempunyai masalah kesihatan jangka panjang seperti buah pinggang atau penyakit hati, penyakit kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung atau obesiti;

(3) Jika pesakit amat sakit dan dimasukkan ke unit rawatan rapi, pembedahan jantung, pembedahan abdomen atau pemindahan Sum-Sum tulang, dan lebih cenderungkepada pesakit-pesakit yang rumit dengan kegagalan buah pinggang akut.

Kegagalan buah pinggang akut menyebabkan dua,

Halangan akut sistem kencing air kencing dari buah pinggang. Batu buah pinggang,tumor, trauma atau prostat yang lebih besar boleh menyebabkan halangan. Kerosakan akibat ubat-ubatan dan racun dan jangkitan.

Kebanyakan pesakit tidak akan menyebabkan masalah buah pinggang kerana mengambil ubat, tetapi jangka panjang pesakit dengan masalah kesihatan yang serius dan biasanya akan menyebabkan kerosakan buah pinggang kerana ubat-ubatan.

Menyebabkan kegagalan buah pinggang akut,

Seriusnya kekurangan perfusion ginjal secara tiba-tiba. Pendarahan, kecederaan yang teruk dan jangkitan boleh mengurangkan perfusion darah buah pinggang. Kekurangan cecair badan juga boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang.

Sebelum ini:Kenapa ginjal polycystic untuk pembangunan kegagalan buah pinggang?

Artikel seterusnya:Sejuk dengan antibiotik haruslah berhati-hati kegagalan buah pinggang

Tag: kegagalan buah pinggang Sebab kegagalan buah pinggang akut

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat