WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Boleh saya minum cuka epal Cider jika saya mempunyai penyakit buah pinggang

2018-07-13 18:00

Boleh saya minum cuka epal Cider jika saya mempunyai penyakit buah pinggangTerbaru, epal cuka rawatan selalunya boleh digunakan sebagai tonik untuk faedahnya ubat-ubatan yang banyak. Tetapi bagi pesakit buah pinggang dengan restrict diet, harus ia ambang tonik? Mereka boleh minum epal cuka rawatan? Cuka epal cider mempunyai beberapa faedah kepada pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang kronik. Mereka akan diterangkan di bawah:

1. menghilangkan keletihan

Apple cider cuka rawatan adalah banyak terdapat dalam asid organik yang akan dapat menggalakkan metabolisme glukosa badan anda. Dalam kes ini, mempunyai metabolisme glukosa asid laktik dan acetone dan pelbagai bahan yang decomposed, yang boleh memadamkan keletihan.

2. ia boleh melembutkan saluran darah.

Menggunakan cuka epal cider mempunyai kesan yang besar terhadap kelembapan saluran darah dan melancarkan pengaliran darah. Ia boleh meningkatkan aliran darah melalui buah pinggang dan menghalang hypoxic ischemic dan sklerosis.

3. mengurangkan bengkak. Menggosok menggunakan cuka epal ke bengkak tangan atau kaki akan mengurangkan bengkak.

4. dalam asid organik utama yang dijumpai dalam cuka ini adalah asid malic dan asid asetik. Asid malic boleh memusnahkan patogen seperti bakteria dan kulat, manakala asid asetik akan membolehkan anda untuk mengekalkan pH darah.

5. menghapuskan toksin melalui badan anda

Rawatan cuka epal mempunyai banyak pectin. Pectin yang terbaik untuk pertumbuhan probiotik yang akan mampu untuk menyerap ion logam berat seperti plumbum, Nickle dan kobalt dan lain-lain. -Ion logam berat diserap oleh probiotik tidak dapat dihadamkan oleh jus gastrik. Jadi toksin dalam diri anda boleh dikeluarkan oleh probiotik berkesan. Seperti ini, kulit anda gatal berkurangan ke tahap yang tertentu.

Sebelum ini:Boleh saya minum Cola jika saya mempunyai penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Boleh pesakit penyakit ginjal makan Strawberi

Tag: penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat