WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Magnesium minyak - manfaat dan kesan sampingan dengan penyakit kencing manis dan buah pinggang

2018-04-17 16:01

Magnesium minyak - manfaat dan kesan sampingan dengan penyakit buah pinggang dan dialysisMagnesium minyak boleh menjadi sangat penting untuk kesihatan anda, kerana ia boleh menguatkan tulang dan gigi, meningkatkan pertumbuhan otot, melindungi kulit, membantu tidur, tekanan darah yang lebih rendah, mengurus simptom kencing manis, mengurangkan ketidakselesaan haid, melegakan sakit kepala dan menghapuskan kesakitan, antara lain. Minyak mineral ini mempunyai kesan sampingan tertentu, seperti cirit-birit dan usus yang longgar, ruam, kerengsaan, sensasi terbakar kulit, denyutan jantung yang tidak teratur, tekanan darah rendah dan kemerosotan nilai kognitif, serta potensi interaksi dengan ubat-ubatan dan komplikasi bagi orang-orang dengan keadaan perubatan tertentu.

Faedah-faedah minyak magnesium
Menggunakan minyak magnesium adalah pilihan yang sangat baik bagi orang-orang yang kurang magnesium, serta orang-orang yang mengalami sakit kronik, kencing manis, sakit senggugut, insomnia, jangkitan kulit dan kerengsaan, tekanan darah tinggi, osteoporosis, Migrain, dan keradangan.

Melegakan kesakitan
Salah satu kelebihan sedikit diketahui magnesium dalam badan adalah peranannya sebagai penghilang kesakitan yang semula jadi. Jumlah betul magnesium boleh mencegah sakit saraf dan melegakan kesakitan kronik apabila disapu. Ramai orang menyembur atau menggosok minyak magnesium sakit sendi, kaki, dan tangan, kerana ia lebih dikaitkan dengan mengurangkan kesakitan sindrom terowong Karpal.

Menghalang Osteoporosis
Magnesium adalah bahagian penting dalam Kesihatan tulang, tetapi ujian untuk kekurangan magnesium selalunya menunjukkan negatif, kerana badan akan leech magnesium daripada tulang untuk mengekalkan fungsi-fungsi penting yang lain. Oleh itu, untuk memastikan kesihatan tulang yang betul dan mencegah osteoporosis, serta kemerosotan lisan, menggunakan minyak magnesium adalah pilihan yang bijak.

Melegakan ketidakselesaan ketika haid
Kesan anti-tekanan dan aktiviti analgesik magnesium juga diketahui, serta sifatnya yang anti tdk teratur. Ini menjadikan ini minyak pilihan yang sangat baik untuk wanita yang mengalami haid menyakitkan, termasuk senggugut buruk, payudara yang menyakitkan atau tender dan lain-lain kesan hormon tempoh.

Mencegah penyakit kencing manis
Paras miskin magnesium dalam badan akan dicerminkan dalam rintangan insulin, yang merupakan satu berita buruk untuk pesakit kencing manis, dan orang-orang yang mempunyai risiko yang tinggi untuk membangunkan penyakit ini. Menambah minyak magnesium harian kepada regimen kesihatan anda boleh membantu mengelakkan salah urus glukosa darah dan melindungi daripada bahaya pancang dan jatuh dalam gula dalam darah.

Penjagaan kulit
Apabila topically menggunakan magnesium minyak pada kulit, anda boleh mengurangkan oiliness kulit, yang boleh membantu melindungi daripada jerawat dan jerawat. Magnesium juga memaparkan sifat-sifat anti-radang dan imun-merangsang agar kulit bebas daripada kerengsaan, ekzema dan psoriasis.

Kawalan tekanan darah
Apabila anda mengalami tekanan darah tinggi yang kronik, ada yang yang baik peluang bahawa ini adalah berkaitan dengan pengambilan magnesium. Mineral ini sebenarnya meningkatkan keupayaan badan untuk menyerap kalium (dan kalsium). Dengan tepat tahap kalium dan magnesium, anda boleh menghapuskan tekanan darah tinggi dan mencegah serangan jantung, angin ahmar dan aterosklerosis.

Melegakan sakit kepala
Secara umumnya kuat terhadap kesakitan, magnesium minyak secara langsung dikaitkan dengan sakit Migrain dan sakit kepala, kerana keupayaannya untuk merendahkan tekanan darah. Kajian telah menunjukkan tambahan magnesium dengan pengurangan dalam kekerapan Migrain dan keterukan.

Mengurangkan keradangan
Untuk artritis, sengal otot, kesusahan gastrousus, respiratori kerengsaan atau tindak balas alahan berkontraksi, magnesium boleh membantu mengimbangkan semula sistem tubuh dan mengoptimumkan aktiviti enzim, memastikan bahawa sumber-sumber dan pertahanan badan anda adalah yang betul digunakan.

Kegunaan
Perubatan Sukan
Penggunaan minyak magnesium yang kebiasaanya terletak di perubatan sukan, kerana ia telah dikaitkan dengan pengurangan sakit otot, radang kurang dan kelajuan peningkatan pertumbuhan semula sel-sel dan tisu-tisu. Bagi atlet-atlet yang cedera, tambahan magnesium dan topikal penggunaan minyak ini menjadi lebih dan lebih popular.

Perkhidmatan Urutan badan
Minyak ini adalah sangat berkesan dalam Urutan, kerana ia bukan sahaja berhenti kekejangan otot dan sakit tetapi juga mempercepatkan detoksifikasi dan menggalakkan pertumbuhan dan pembaikan di tempat orang-orang sakit. Menenangkan jenis minyak magnesium juga menyediakan kedatangan, menenangkan perasaan berehat di mana anda sedang sedang diurut.

Sebelum ini:Penyakit kencing manis dan buah pinggang dan buah-buahan kiwi

Artikel seterusnya:Faedah-faedah Purslane dan buah pinggang sihat

Tag:

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat