WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Sayur-sayuran Carrot merawat masalah buah pinggang

2018-04-15 10:25

Sayur-sayuran Carrot merawat masalah buah pinggangManfaat daripada sayur-sayuran Carrot

Manfaat kesihatan hijau lobak merah

Faedah-faedah utama sayur-sayuran ini termasuk impak yang imuniti, kepadatan tulang, kesihatan mata, peredaran, fungsi buah pinggang, tekanan darah dan penghadaman, antaranya mereka sihat.

Meningkatkan sistem imun

Dengan sifat-sifat detoksifikasi yang diketahui, vitamin C dan tahap antioksidan yang penting, lobak merah, sayur-sayuran boleh membantu untuk memberi rangsangan, melindungi tubuh terhadap jangkitan dan patogen asing sistem imun anda.

Memperbaiki penglihatan

Sama seperti lobak merah sendiri, sayur-sayuran dari sayur-sayuran ini juga adalah tinggi antioksidan tertentu, seperti lutein, Zeaxanthin sangat penting untuk, dan Beta-karotena. Sebatian ini boleh membantu melindung retina anda dari tekanan oksidatif, semasa juga mengurangkan risiko anda degenerasi makular dan katarak.

Merawat masalah buah pinggang

Kajian telah menunjukkan bahawa bahan-bahan aktif dalam sayur-sayuran carrot boleh dengan cepat menghilangkan toksin di dalam badan dan mengoptimumkan Kesihatan buah pinggang.

Mengawal atur tekanan darah

Sayur-sayuran ini adalah sangat tinggi potassium, yang berfungsi sebagai vasodilator dalam badan. Ini boleh membantu mengurangkan ketegangan dan tekanan di dalam salur darah dan arteri, sekali gus melegakan ketegangan pada sistem kardiovaskular dan mengurangkan risiko anda mendapat serangan jantung dan strok.

Meningkatkan ketumpatan tulang

Walaupun tidak seberapa banyak mineral dalam sayur-sayuran carrot sebagai akar tunjang ini, pelbagai mineral boleh semua menyumbang kepada ketumpatan mineral tulang dan mengurangkan risiko osteoporosis seperti yang anda umur.

Membantu dalam penghadaman

Sayur-sayuran dari lobak merah yang boleh membantu untuk mengoptimumkan penghadaman terima-kasih kepada peringkat penting serat diet, yang boleh merangsangkan pergerakan peristalsis dan meningkatkan kecekapan penyerapan nutrien dalam usus.

Sebelum ini:Manfaat daripada barli dan buah pinggang penyakit & kencing manis

Artikel seterusnya:Faedah-faedah minyak Fenugreek dan buah pinggang yang sihat

Tag: masalah buah pinggang Sayur-sayuran Carrot

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat