WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Manfaat jus betik dan buah pinggang penyakit

2018-04-13 17:26

Manfaat jus betik dan buah pinggang penyakitKebaikan jus betik

Di antara jus betik manfaat terbaik menawarkan akan kemampuannya untuk membersihkan kulit radang, tekanan darah rendah, menguatkan sistem imun, mencegah penyakit kronik dan kanser, meningkatkan fungsi saraf, membina tulang yang kuat, meningkatkan kesihatan kardiovaskular, membantu wawasan, dan mengurangkan keradangan.

Mencegah kanser

Buah-buahan eksotik ini mempunyai pelbagai jenis Beta-karotena, likopena, beta cryptoxanthin dan isothiocyanates, Semua yang mencari dan meneutralkan radikal bebas dalam badan yang boleh menyebabkan mutasi dan kanser. Sebahagian daripada bahan-bahan aktif ini juga menggalakkan penghasilan protein menumpaskan tumor, menjadikan jus langkah pencegahan dan rawatan tambahan.

Menguatkan sistem saraf

Tahap tembaga yang tinggi yang diperlukan untuk sistem saraf kita untuk berkomunikasi secara berkesan dengan bahagian-bahagian lain badan. Walaupun kuprum sering diabaikan, ia didapati dalam tahap penting dalam jus betik.

Menggalakkan tulang yang kuat

Jus betik mengandungi hampir sedozen mineral berbeza, dan walaupun ada di antara mereka dalam mengesan jumlah, ramai di antara mereka menyumbang kepada kekuatan dan ketahanan tulang anda. Oleh peningkatan ketumpatan mineral tulang dengan segelas jus ini setiap pagi, anda boleh mencegah atau melambatkan osteoporosis seperti yang anda umur.

Melegakan keradangan

Papain enzim pencernaan kritikal yang didapati dalam buah-buahan tropika ini tetapi ia juga mempunyai sifat-sifat anti-radang yang boleh menjejaskan seluruh badan. Digabungkan dengan vitamin C dan lain-lain antioksidan buah-buahan ini, ia boleh melegakan gejala-gejala artritis, sakit kepala, gout, Sindrom usus dan tekanan darah tinggi, antara lain.

Mengurangkan tekanan darah

Kompaun merendahkan tekanan darah yang lebih khusus dalam jus betik ialah kalium. Vasodilator lagenda ini akan melegakan ketegangan dan tekanan pada sistem kardiovaskular anda meredakan ketegangan dalam saluran darah dan menggalakkan peredaran lebih baik.

Meningkatkan kesihatan jantung

Bukan sahaja betik jus kaya dengan antioksidan yang boleh mengurangkan tekanan oksidatif dalam pembuluh darah dan arteri, tetapi ia juga kaya dengan sumber asid folik, yang boleh menyekat tahap homocysteine dan mengekal tahap kolesterol anda. Selain vitamin C dan mineral penting yang lain, ini boleh melindungi integriti arteri anda dan mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.

Meningkatkan imuniti

Betik tunggal yang mempunyai lebih daripada 300% pengambilan harian vitamin C yang diperlukan untuk seorang lelaki dewasa, dan manakala beberapa bahawa vitamin c akan hilang dalam proses adunan, ia masih memberikan anda dengan meningkatkan sistem imun yang luar biasa, terutamanya apabila disokong oleh pelbagai jenis antioksidan t Hat menghalang mutasi dan penyakit kronik.

Penglihatan

Mempunyai paras Beta-karotena, betik ini dikenali sebagai penggalak visi yang mampu menghalang tekanan oksidatif akan mengalami keadaan yang menyebabkan degenerasi makular, manakala juga melambatkan pembangunan katarak.

Sebelum ini:Manfaat jus betik dan buah pinggang penyakit

Artikel seterusnya:Manfaat Horsetail dan buah pinggang penyakit

Tag: penyakit buah pinggang Jus betik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat