WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Kesan-kesan sampingan benih Sunflower dan buah pinggang penyakit

2018-04-13 17:08

Kesan-kesan sampingan benih Sunflower dan buah pinggang penyakitTerdapat dengan jelas beberapa faedah untuk makan benih bunga matahari. Antara kesan-kesan sampingan yang bakal makan terlalu banyak termasuk pertambahan berat badan, ruam kulit, masalah buah pinggang dan tekanan darah yang tinggi. Mujurlah, kebanyakan kesan sampingan ini boleh dielakkan dengan mengambil jumlah biji benih yang sederhana.

Buah pinggang isu-isu: Disebabkan oleh tahap tinggi fosforus dalam benih bunga matahari, seseorang itu perlu mengelakkan pengambilan yang berlebihan ini. Terlalu banyak ini mineral dalam sistem anda boleh menjadi agak serius dan boleh membawa kepada masalah buah pinggang. Hanya sejumlah sederhana benih, tidak lebih daripada 1/2 cawan, adalah perlu bagi kebanyakan faedah kesihatan.

Ruam kulit: Biji benih yang juga tinggi mineral agak jarang, selenium. Jika anda mengambil terlalu banyak biji, anda boleh membangunkan keradangan kulit, keletihan yang kronik atau mengalami perubahan mood.

Berat: Kira-kira 200 kalori akan hadir dalam setiap 1/4 cawan biji bunga matahari. Jadi, jika anda kerap Snek pada biji benih, anda akan meningkatkan pengambilan kalori anda dengan ketara. Walaupun biji benih yang lazat, mereka mesti dimakan secara sederhana untuk mengelakkan pertambahan berat badan yang berlebihan untuk.

Tekanan darah: Bilangan biji benih, walaupun mereka manfaat kesihatan, yang berlebihan boleh membawa kepada tahap sodium yang tinggi. Ia boleh menjadi berbahaya untuk anda tekanan darah dan kesihatan jantung secara keseluruhan.

Cara terbaik untuk makan benih bunga matahari

Seperti yang disebutkan tadi, Terdapat pelbagai cara untuk makan benih bunga matahari. Cara yang paling popular adalah untuk semata-mata makan mereka mentah, sama ada dengan kulit kerang atau de hulled. Dengan menghapuskan shell, anda biasanya boleh mengurangkan pengambilan sodium, tetapi anda akan juga hilang keluar pada sesetengah serat diet dan kandungan mineral.

Sebelum ini:Manfaat & kesan sampingan Palo Azul teh dan Kesihatan buah pinggang & kencing manis

Artikel seterusnya:Manfaat daripada kentang dan buah pinggang penyakit

Tag: penyakit buah pinggang Benih bunga matahari

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat