WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Teh Piedra Chanca bagi batu buah pinggang

2018-04-07 15:58

Teh Piedra Chanca bagi batu buah pinggangMinum teh piedra chanca membawa sejumlah manfaat kesihatan, terutamanya bagi hati dan buah pinggang, tetapi mengetahui bagaimana untuk minuman dengan betul adalah juga penting.

Apa itu teh Chanca Piedra?

Teh piedra Chanca adalah merupakan teh herba yang dibuat dari daun-daun kering di loji piedra chanca yang mempunyai niruri pokok nama saintifik. Kuat kuasa detoksifikasi tumbuhan ini adalah apa yang menjadikannya bahan tersebut yang popular dalam penyelesaian Kesihatan semulajadi, terutamanya di Amerika Selatan, kerana ia berasal dari rantau Amazon. Manakala teh ini masih tidak meluas diedarkan seluruh dunia, kesannya kesihatan tertentu telah membawa ia menjadi tumpuan bagi pengamal Kesihatan semulajadi di Amerika, Eropah dan Asia. Ia juga telah menjadi sebahagian daripada amalan perubatan tradisional Ayurveda untuk generasi.

Teh Piedra Chanca bagi batu buah pinggang

Mungkin manfaat teh piedra chanca paling terkenal adalah kesan ia boleh mempunyai pembentukan batu buah pinggang. Malah, terjemahan Bahasa Inggeris teh ini adalah "Batu penghancur batu", hinting pada kemampuannya untuk memecahkan mereka batu-batu kecil, menyakitkan di buah pinggang sebelum mereka dapat disampaikan secara semula jadi. Selain itu, Walau bagaimanapun, teh ini boleh juga menghalang pengagregatan kristal dalam buah pinggang, menjadikan ia lebih sukar bagi batu-batu untuk membentuk. Teh juga boleh mengurangkan tahap kalsium dalam buah pinggang, seterusnya menghalang batu karang ini daripada pembangunan. Beberapa kajian juga telah mendapati bahawa minum teh ini boleh berehat ureter, jadi jika batu terlalu besar dan mula Pas, mereka tidak akan agak menyakitkan.

Sebelum ini:13 menakjubkan manfaat Tuna ikan dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:9 luar biasa manfaat daripada Sage teh dan penyakit buah pinggang

Tag: diet batu buah pinggang Teh Piedra Chanca

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat