WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

6 menakjubkan manfaat daripada pandangan teh dan Kesihatan buah pinggang

2018-04-07 15:47

6 menakjubkan manfaat daripada pandangan teh dan Kesihatan buah pinggangMinum teh pandangan merupakan pilihan yang sangat baik bagi mereka yang menghidap jangkitan buah pinggang, keadaan radang, sakit kepala, senak, sembelit, perut kembung, kekejangan, eczema, psoriasis, sejuk, batuk, selsema dan jangkitan pernafasan, serta orang-orang yang yang berisiko tinggi untuk kanser.

Kesihatan respiratori

Penggunaan teh Labrador yang sangat popular adalah untuk rawatan keadaan pernafasan, seperti bronkitis, batuk, kesesakan, sejuk dan selsema. Sakit tekak juga gejala biasa jangkitan jenis ini, dan sifat-sifat anti-radang pandangan teh boleh meneutralkan atau menghapuskan rasa tidak selesa itu.

Isu-isu buah pinggang

Secara tradisi, pandangan teh telah digunakan untuk merawat penyakit buah pinggang dan menyahtoksin tubuh, kerana ia mempunyai sifat-sifat diuretik yang ringan dan boleh membantu dengan sistem apabila kita dipenuhi dengan toksin. Ia juga boleh membantu untuk melambatkan pertumbuhan batu buah pinggang dan mengurangkan radang di organ itu.

Sistem penghadaman

Teh Labrador masih kerap digunakan untuk menyelesaikan senak dan kecewa perut. Jika digunakan dalam lebihan, ia boleh menyebabkan perut teruk marah. Bahan-bahan aktif dalam teh ini, seperti sesquiterpenes, dan tannin yang berada untuk terima kerana ini kesan menenangkan kekejangan, kembung, cirit-birit dan sembelit, serta ulser perut!

Manfaat kulit

Apabila minum teh ini, satu bentuk cair atau lemah adalah disyorkan, tetapi jika anda minuman dalam periuk kuat teh ini, ia boleh menjadi sangat baik untuk kesihatan kulit. Dengan harta astringent dan antioksidan, topically memohon teh ini (apabila ia menyejuk) ke kawasan-kawasan yang mengalami ekzema, psoriasis, gila babi, kerengsaan atau keradangan adalah sangat berkesan.

Kesihatan

Dengan tahap sederhana vitamin c, tea pandangan ini dapat merangsang sistem imun dan memastikan bahawa badan mempunyai sel-sel darah putih yang cukup untuk melindungi badan. Vitamin C juga merupakan antioksidan yang mencari radikal bebas yang menyebabkan tekanan oksidatif, keradangan dan penyakit kronik.

Mencegah kanser

Penyelidikan adalah masih berterusan berhubung dengan kesan pandangan teh ke atas sel-sel kanser. Walau bagaimanapun, keputusan awal mendedahkan bahawa komposisi unik antioksidan teh ini mempunyai kesan tertentu anti mutagenic dan anti karsinogenik, menjadikan ia satu langkah pencegahan cemerlang apabila dimakan dalam jumlah yang bertanggungjawab.

Sebelum ini:18 menakjubkan Moringa manfaat dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:13 menakjubkan manfaat Tuna ikan dan penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang Pemakanan Labrador teh

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat