WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Faedah-faedah teh Mormon dengan penyakit buah pinggang

2018-04-05 11:31

Faedah-faedah teh Mormon dengan penyakit buah pinggangTeh Mormon mempunyai beberapa manfaat kesihatan yang menakjubkan, termasuk keupayaan untuk merendahkan tekanan darah, meningkatkan kesihatan pernafasan, mengurangkan alahan, meningkatkan tenaga, meningkatkan sistem imun dan melindungi daripada jangkitan buah pinggang. Walau bagaimanapun, ini ada sedikit kontroversi sekitar teh ini, kerana sesetengah tumbuhan Ephedra mengandungi bahan aktif, ephedrine, yang digunakan merupakan antara keselesaan tambahan yang anda akan dapati di decongestants menukarkan banyak. Ia adalah bahan perangsang kuat dan boleh adiktif, dan mengakibatkan sejumlah kematian yang membawa kepada kemerosotan kepada populariti dan penggunaan. Menggunakan daun seluruh loji untuk membuat teh, dan bukannya mengekstrak bahan aktif yang kuat, membuatkan penggunaan teh selamat dalam kuantiti yang sederhana. Selain itu, teh mormon adalah dibuat dari Ephedra nevadensis, yang mengandungi alkaloid.

Manfaat teh Mormon

Manfaat kesihatan mormon teh termasuk meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan darah, menumpaskan reaksi alahan, batuk dan selsema, merangsang metabolisme, perlindungan terhadap jangkitan buah pinggang dan membantu usaha-usaha kehilangan berat badan. Kebanyakan hartanah-hartanah ini adalah disebabkan oleh paras tinggi tannin dan mengandungi lain-lain.

Tekanan darah

Walaupun teh ini mempunyai sifat-sifat dan bahan perangsang, anekdot dan laporan tradisional menunjukkan bahawa ia juga boleh mengurangkan tekanan darah, yang hasil daripada sesetengah antioksidan ditemui dalam teh ini. Ini boleh mengurangkan risiko anda untuk aterosklerosis, serangan jantung dan angin ahmar.

Sistem imun

Tannin yang ditemui dalam teh mormon adalah mampu mengeringkan dan menghapuskan pengeluaran mukus, itulah dalam gejala paling biasa selsema. Ini menghapuskan mukus dan kahak di mana bakteria dan patogen lain boleh Sembunyi dan berkembang, membawa kepada pemulihan yang lebih cepat.

Alahan

Salah satu yang Tempahan disokong penggunaan mormon teh adalah bagi mereka yang menghidap alahan. Bukan sahaja boleh membantu teh untuk mengeringkan Hidung berair dan melegakan kesesakan, tetapi ia juga mempunyai ciri-ciri anti-radang yang boleh mengurangkan tindakbalas alahan badan.

Metabolisme

Sebagai bahan dan bahan perangsang, teh istimewa ini boleh meningkatkan kadar metabolisma badan, yang boleh membantu dengan usaha-usaha kehilangan berat badan, dan juga membolehkan tubuh berfungsi pada kapasiti penuh [6]. Walau bagaimanapun, minum berlebihan teh ini boleh meletakkan tekanan pada metabolisme, jadi sentiasa minum secara sederhana.

Jangkitan buah pinggang

Penyelidikan adalah berterusan mengenai kesan teh mormon jangkitan buah pinggang dan pundi kencing; Keputusan awal menunjukkan bahawa ia boleh menjadi berkesan, tetapi hanya apabila digunakan dalam jumlah yang sederhana [7]. Minum terlalu banyak boleh benar-benar menyebabkan buah pinggang dan pundi kencing pincang tugas.

Penurunan berat badan

Selama bertahun-tahun, orang telah mempertimbangkan teh mormon alat kehilangan berat badan, yang boleh dijelaskan oleh kesannya pada metabolisme dan penindasan sedikit selera makan yang menyebabkan. Ini boleh menyimpan keinginan anda untuk makanan ringan di antara hidangan dalam semak, dan membantu anda mencapai matlamat penurunan berat badan anda.

Tenaga

Jika anda sering rasa lembap atau penat, mormon teh boleh menyediakan pecah bertenaga untuk cemerlang dalam sehari, tanpa kesan sampingan yang lain-lain minuman caffeinated. Sekali lagi, minum terlalu banyak teh ini, atau bergantung ia terlalu kerap, boleh memberi kesan negatif kepada kesihatan dan tahap tenaga anda.

Sebelum ini:Faedah-faedah kacang Pi dan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Faedah-faedah air minuman dan penyakit buah pinggang

Tag: makanan penyakit buah pinggang Teh Mormon

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat