WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Adalah jus Pickle pesakit buah pinggang dan dialysis

2018-04-03 17:10

Adalah jus Pickle pesakit buah pinggang dan dialysisJus Pickle menjadi kegilaan baru di masyarakat penyakit buah pinggang yang kronik pesakit-pesakit dialisis?

Memandangkan ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik yang menjalankan dialisis telah mengalami kekejangan otot adalah komplikasi biasa semasa rawatan dialisis. Malah, "cramps berlaku dalam 1/3 untuk 2/3 daripada semua pesakit-pesakit dialisis, " menurut Dr. Paul Kellerman (Wisconsin dialisis). Punca sebenar senggugut pada pesakit-pesakit dialisis adalah biasanya tidak diketahui dan tidak ada banyak yang pesakit dialisis boleh lakukan untuk mengelakkan kekejangan di kaki, tangan, lengan dan otot walaupun abdomen akibat rawatan mereka. Jika kiri dirawat, kekejangan ini boleh memberi kesan kesihatan harian hasil dan kualiti hidup pesakit penyakit buah pinggang kronik. Baik, sekarang dalam kegilaan yang cepat menyapu masyarakat penyakit buah pinggang kronik, pesakit akan beralih kepada sumber yang mungkin - Pickle jus.

Banyak punca telah dikaitkan dengan kekejangan Dialisis pesakit termasuk penguncupan jumlah (mendapat terlalu kering semasa rawatan), rendah darah kepekatan natrium, magnesium badan yang rendah dan kekurangan Carnitine (keadaan yang menghalang badan daripada menggunakan sesetengah lemak untuk tenaga, terutamanya dalam tempoh tanpa makanan). Dialisis Wisconsin mencadangkan bahawa, "Of ini, yang pertama dan kedua seolah-olah menjadi yang paling biasa. Dari segi penguncupan jumlah, kedua-duanya mendapat di bawah 'berat kering' (matlamat berat pada penghujung dialisis), penyingkiran serta pesat kelantangan besar boleh mengakibatkan senggugut. "begitu juga, kepekatan rendah natrium dalam Bath dialisis juga boleh menyebabkan sakit senggugut oleh merendahkan kepekatan natrium yang darah anda.

Jeruk adalah gamat yang telah Tempe dalam satu air garam (penyelesaian garam) diperbuat daripada air, kata SFGate.com. Manakala jeruk dan hasil sampingan penapaian jus mereka biasanya mengandungi sejumlah kecil kalium, jus Pickle dikatakan menjadi makanan Sodium yang tinggi untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik. Walau bagaimanapun, selepas dialisis mempunyai paras natrium yang dialih keluar dari badan pesakit, sedikit jus Pickle melakukan keajaiban untuk menambah kembali natrium perlu hilang serta membantu pesakit penyakit buah pinggang kronik yang mengelakkan kehidupan yang menghalang senggugut. Namun, pastikan anda berbincang cara selamat menggunakan jus pickle dengan pakar pemakanan anda.

Menulis salah satu pesakit, "I telah Hemodialyiss selama 14 tahun, dan saya mendapati bahawa minum sedikit jus Pickle sangat membantu mengurangkan saya kerap sekali kaki kejang. " pesakit ini bukanlah semata-mata. Baru-baru, Media sosial telah ablaze dengan pesakit-pesakit dialisis yang berkongsi pengalaman pertama tangan mereka dengan jus pickle:

"Guess pickle apa, jus telah dihapuskan senggugut saya! " "Pickle jus yang sempurna. Saya tahu atlet profesional yang juga diberitahu bahawa ia membantu dengan kekejangan. "

"IT adalah bagus untuk senggugut jika anda minum jus Pickle semasa atau selepas dialisis. "

"Do tidak lebih daripada melakukannya. Mungkin hanya 1/4 cawan jus Pickle akan mendapatkan anda melegakan cramp yang anda perlukan. "

Jika anda tertanya-tanya, apakah resepi baik untuk jus Pickle, anda mungkin lebih memikirkan ia. Jus Pickle yang kami maksudkan adalah hanya sekadar jus secara langsung daripada balang pickle. Jeruk yang tinggi sodium Jadi biarlah keluarga anda dan rakan-rakan menikmati jeruk itu, tetapi minta mereka Simpan jus untukmu!

Sebelum ini:Memasak didapati lebih rendah punca kematian pesakit buah pinggang dialisis

Artikel seterusnya:Lima makanan buah pinggang dan Dialisis pesakit semasa kesyukuran makan malam

Tag: Jus penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat