WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Koktel yang pesakit buah pinggang perlu memilih untuk minum malam tahun baruini

2018-02-27 19:09

Koktel yang pesakit buah pinggang perlu memilih untuk minum malam tahun baruiniTahun baru adalah hanya sekitar sudut dan sering anda berdering di tahun baru, ramai akan berkongsi champaign atau koktel bersama rakan dan keluarga. Walau bagaimanapun, apabila ia datang untuk minum alkohol dan orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD), ia tidak digalakkan. Ini adalah kerana alkoholboleh menyumbang kepada penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan lain-lain masalah perubatan untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD). Oleh itu, manakala alkohol adalah tidak digalakkan sekali untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD), terutama mereka yang telah mula dialisis, terdapat alternatif bagi orang-orang denganpenyakit buah pinggang kronik (CKD) berasa penuh termasuk dalam musim perayaan.

Sementara anda bergaul dan bercampur Gaul dengan rakan-rakan dan Keluarga,berasa bebas untuk membantu diri anda untuk segelas bagus Apple Cider (suamatau sejuk). Apple cider adalah kompromi yang sangat baik kerana ia mengandungi tiada toksin di dalam alkohol serta sangat terhad kalium, fosforus dan sodium.Selain itu, penemuan baru mencadangkan bahawa epal sama digunakan untuk membuat cider boleh melindungi pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) dari angin ahmar dan mengelakkan kematian kardiovaskular, yang mana mereka dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) adalah berisiko tinggi.

Satu lagi kajian yang sangat baru mendapati bahawa wain merah bukan alkohol merendahkan tekanan darah selepas 4 minggu. Tekanan darah tinggi menjejaskan 80% daripada pesakit CKD dan boleh membawa kepada peningkatan risiko penyakit kardiovaskular, kegagalan pemindahan buah pinggang, angin ahmar dan kematian. Dengan menggantikan wain merah bukan alkohol untuk minuman beralkohol yang lain, anda akan tidak hanya mengelak kesan sampingan yang negatif alkohol, tetapi anda juga akan mendapat manfaat kesihatan yang penting.

Jus kranberi juga didapati tahap tekanan darah yang lebih rendah pada mereka dengan CKD. Malah, satu kajian 2012 mendedahkan bahawa jus kranberi yang penurunan purata sistolik (nombor pertama) dan 3 mm Hg setiap tekanan darah diastolic (nombor kedua). Ambil perhatian penyelidik bahawa ini 3 mm Hg jatuh dalam tekanan darah sistolik dan diastolic adalah penting sejak Tempahan bukan perubatan strategi mengurangkan sering mengakibatkan penurunan dalam tekanan darah sistolik darah, tetapi tidak diastolic. Cranberries memberi manfaat tambahan kepada mereka dengan kronik buah pinggang penyakit (CKD) termasuk mengurangkan tahap kolesterol buruk dan menguatkan sistem keimunan. Oleh itu, ini akan menjadisatu alternatif yang sangat baik untuk pesakit CKD yang peduli untuk menikmati minuman dengan rakan-rakan dan keluarga.

Pesakit kronik penyakit buah pinggang (CKD) sentiasa mesti mengelakkan toksin menjejaskan dan kesan-kesan sampingan alkohol sambil mengekalkan meninjau natrium, fosforus dan kalium dalam semua minuman yang mereka pilih. Manakala buah pinggang Hospital di china mencadangkan anda berbincang apa-apa perubahan pemakanan dengan pakar pemakanan anda, pastikan anda juga memantau andapengambilan cecair pada setiap masa.

Sebelum ini:Parti minuman yang mempunyai manfaat kesihatan untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Boleh penghidap penyakit buah pinggang kronik (CKD) minum arak?

Tag: minuman makanan penyakit buah pinggang Koktel tahun baru

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat