WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Parti minuman yang mempunyai manfaat kesihatan untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

2018-02-27 19:01

Parti minuman yang mempunyai manfaat kesihatan untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggangWalaupun alkohol adalah tidak digalakkan untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD), terutamanya dengan peringkat buah pinggang penyakit (ESRD), penghidap CKD tidak perlu merasa kiri keluar musim cuti ini. Sementara anda bergaul dan bercampur Gaul dengan rakan-rakan dan Keluarga, berasa bebas untuk membantu diri anda untuk segelas bagus Apple Cider (suam atau sejuk). Pesakit CKD sentiasa mesti mengelakkan toksin menjejaskan dan kesan sampingan alkohol sambil mengekalkan meninjau natrium, fosforus dan kalium. Apple cider adalah kompromi yang sangat baik kerana ia mengandungi tiada toksin di dalam alkohol serta sangat terhad kalium, fosforus dan sodium.

Cider ini tidak dirawat adalah bermusim dihasilkan dan biasanya boleh didapati hanya di musim gugur. Secara tradisinya berkhidmat pada kesyukuran, Krismas dan tahun baru, Apple Cider akan memberikan anda rasa mabuk dan mempunyai pelbagai manfaat kesihatan. Terdapat banyak kajian yang telah memberikan bukti-buktisaintifik yang kukuh bahawa memakan epal melalui sumber seperti cider, menggalakkan kesihatan yang baik. Nota jurnal pemakanan yang mereka yang makan epalsecara kerap dalam diet mereka diturunkan risiko penyakit kardiovaskular yang merupakan sebab utama kematian pesakit CKD. Faedah-faedah lain minum Apple Cider termasuk melegakan asma, mengurangkan risiko diabetes dan menghalang Sesetengah bentuk kanser. Epal merupakan sumber antioksida yang menguatkan sistem imun anda dan melambatkan penuaan penglihatan.

Memang benar, "epal sehari terus doktor kaki." Walau bagaimanapun, orang dengan CKD boleh mempertimbangkan untuk mendapatkan manfaat kesihatan epal dengan minum cider semasa cuti untuk mengelakkan godaan pengambilan alkoholserta merasa sepenuhnya termasuk di sepanjang perjalanan percutian perayaan.Walau bagaimanapun pesakit CKD, khususnya mereka yang mengalami dialisis, mesti menghadkan dan mengawal pengambilan cecair mereka supaya apa yang andaminum, jangan lupa untuk akaun untuknya dalam jumlah pengambilan cecair. Selain itu, berunding dengan pakar pemakanan anda sebelum membuat sebarang perubahan kepada diet anda disyorkan, termasuk minum Apple Cider.

Sebelum ini:Kesakitan penyakit pengurusan untuk buah pinggang pesakit. Mengapa Adakah memotong preskripsi?

Artikel seterusnya:Koktel yang pesakit buah pinggang perlu memilih untuk minum malam tahun baruini

Tag: makanan Diet penyakit buah pinggang minum

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat