WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Kesakitan penyakit pengurusan untuk buah pinggang pesakit. Mengapa Adakah memotong preskripsi?

2018-02-27 00:24

Kesakitan penyakit pengurusan untuk buah pinggang pesakit. Mengapa Adakah memotong preskripsi?Kesakitan adalah isu yang serius dan biasa dalam masyarakat penyakit buah pinggang kronik (CKD), terutama mereka yang menderita dengan tamat peringkat buah pinggang penyakit (ESRD). Manakala penduduk umum mungkin mengalami kesakitan, hanya kira-kira 11% - 24% daripada mereka pertempuran sakit kronik. Di sisi lain, 47% daripada pesakit-pesakit dialisis mengalami sakit kronik yang konsisten dan sebuah lebuhrayanya 70% mengalami beberapa jenis kesakitan akut yang teruk. Menurut jurnal Persatuan Amerika dan Nefrologi, sumber-sumber tertentu kesakitan akan sakit otot (62%) diikuti oleh lain-lain organ sistem termasuk gastrousus (13%), genital (10%), penyakit darah (10%), sistem saraf (9%), kardiovaskular (7%) dan lain (10%).

Walaupun dengan jumlah yang mengejutkan daripada kesakitan yang berleluasa di dalam masyarakat ESRD, buah pinggang Hospital di china telah menerima beberapa akaun penonton mendapati ia semakin sukar untuk menerima ubat-ubatan dari Nephrologists mereka. "Saya telah mengambil Vicodin bagi tahun atau lebih tetapi sekarang, atas beberapa sebab yang tidak diketahui, doktor saya telah berhentimenetapkan mereka kepada saya. Saya sedang mengalami banyak kesakitan danaku sengsara,"seorang pembaca menulis.

Well, satu artikel yang diterbitkan pada hari Rabu 8hb Januari 2014 oleh Standard-pemeriksa mencadangkan bahawa perkara-perkara yang boleh mendapat lebih "ketat." Menurut Artikel itu, bermula Selasa 14hb Januari 2014 kawalan lebih ketat bagaimana doktor boleh menetapkan beberapa ubat penahan sakit yang sering diguna ESRD akan mengambil tempat. Selain itu, pengeluar sakit relievers seperti Benadryl Percocet choline Hydrocodone, Vicodin dan lebih (termasuk (Dynamic arrays)) perlu memberhentikan semua preskripsi kesakitan kombinasi produk yang mengandungi lebih daripada 325 mg n. acetaminophen (demam pengurangan dan mengungguli sakit). Biasanya ubat-ubat ini mengandungi mana-mana sahaja dari 500 mg. untuk 750 mg n. acetaminophen. Oleh itu, "Jika anda mengambil pil yang mengandungi jumlah yang lebih besar, anda tidak akan mendapatkan refill selepas tarikhitu," mencadangkan Standard-pemeriksa.

Sebab perubahan drastik, adalah untuk mengurangkan bilangan keracunan dos Lee acetaminophen yang berlaku disebabkan oleh pesakit-pesakit yang mengambil beberapa produk dengan acetaminophen pada mereka, Mudah-mudahan berkata Dustin Waters, ahli farmasi Hospital McKay-Dee. Pihak pentadbiran makanan dandadah adalah Nota Laman web (FDA) bahawa terdapat tiada data yang menyokong melegakan kesakitan meningkat dengan ketara daripada mengambil lebih daripada 325mg acetaminophen satu dos. "Di bawah had dos yang baru, profesional penjagaan kesihatan boleh mengarahkan pesakit mengambil 1 atau 2 tablet, kapsulatau unit-unit dos lain produk preskripsi yang mengandungi 325 mg acetaminophen sehingga 6 kali sehari dan masih tidak melebihi dos harian yang maksimum daripada acetaminophen "dinyatakan FDA.com.

Pesakit-pesakit penyakit buah pinggang (ESRD) peringkat akhir harus mayakinkanoleh fakta bahawa Nephrologists masih akan mematuhi Garis Panduan Pengurusan kesakitan yang sama yang memerlukan kedua-dua pharmacologic dan pendekatan pharmacologic. Keputusan untuk menetapkan mengungguli kesakitan akan berdasarkan kepada tempoh, punca, jenis dan intensiti kesakitan anda. Oleh itu, jika anda mendapati bahawa anda memerlukan yang mengungguli kesakitan untuk mengekalkan kualiti hidup yang tinggi dengan sedikit kesakitan, maka menjadi sangat terperinci terhadap dan tepat dengan Nephrologists anda tentang kesakitan anda,dan bagaimana ia menjejaskan anda secara langsung. Anda tidak akan merayu untuk ubat-ubatan, sebaliknya anda sedang cuba untuk mencari kelegaan yang akhirnya akan meningkatkan kesihatan keseluruhan dan jangka hayat.

Sebelum ini:Penyakit buah pinggang dan Dementia tetapi tindakan tindakan ini boleh memberi manfaat kepada pesakit CKD

Artikel seterusnya:Parti minuman yang mempunyai manfaat kesihatan untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

Tag: simptom penyakit buah pinggang Pengurusan kesakitan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat