WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Musim panas Best buah-buahan dan sayur-sayuran untuk penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit-pesakit dialisis

2018-02-23 22:43

Ia adalah musim panas — masa itu menakjubkan tahun Bilakah segar abounds. Walau bagaimanapun, penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit akan sering teragak-agak untuk melompat di dan merebut sayur-sayuran dan buah-buahan kegemaran mereka kerana mereka bimbang bahawa ia tidak memenuhi sekatan pemakanan mereka. Walaupun mereka mahu nutrien yang hebat dari buah-buahan dan sayur-sayuran, pesakit sering boleh merasa seolah-olah tangan mereka diikat kerana tahap kalium tinggi pelbagai hasil musim panas. Cuba Senarai berikut untuk taukeh pilihan buah-buahan dan sayur-sayuran yang kebanyakan penyakit buah pinggang kronik dan Dialisis pesakit boleh dinikmati di musim panas:

Buah-buahan:

Beri hitam

Blueberry

Ceri

Anggur

Peaches

Mempelam

Raspberi

Strawberi

Tembikai (1 cawan sehari)

Sayur-sayuran:

Lobak merah

Cauliflower

Timun

Terung

Kacang hijau

Salad

Bawang

Lada (manis dan loceng)

Kentang (leached)

Kacang pea salji

Skuasy musim panas

Radishes

Pertimbangkan untuk mencetak artikel ini atau menulis nama-nama sayur-sayurandan buah-buahan musim summer disesuaikan lazat ini dan pastikan ia berguna untuk masa depan anda pergi membeli-belah. Apabila anda menikmati hasil Pilih ini sangat sihat sebagai snek atau hidangan merasa yang besar, anda akan berterima kasih kepada buah pinggang Hospital di china untuk rasa sangat segar dan khasiat pemakanan hebat. Pastikan anda bookmark buah pinggang Hospital di china pada komputer anda, tablet atau peranti mudah alih untuk lebih banyak tips hebat dan wawasan.

Suara dan pendapat anda adalah amat penting di buah pinggang Hospital di china. Berkongsi artikel ini dengan rakan-rakan dan ahli keluarga yang mungkin juga akan menentang dengan penyakit buah pinggang kronik (20 juta orang yang menghidap penyakit buah pinggang kronik) dan 600,000 dialisis di Amerika Syarikat. Selain itu, ikuti lebih 160,000 pelawat bulanan pada buah pinggang Hospital di chinauntuk anda sumber nombor satu (#1) Berita Harian, maklumat, kesan makanan, memetik inspirasi, dan disesuaikan produk dan perkhidmatan yang mengajar penyakitbuah pinggang kronik, Dialysis, ginjal Pesakit pemindahan, kencing manis dan tekanan darah tinggi bagaimana untuk mengurus dan memajukan kehidupan mereka.

Sebelum ini:Apa yang tidak Snek buah pinggang/kencing manis kegemaran anda katakan tentang anda?

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang manfaat besar timun pesakit dalam Diet biasa

Tag:

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat