WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Pesakit buah pinggang digunakan rempah untuk mengetahui bakteria dan "Najis"

2018-01-10 22:54

Pesakit buah pinggang digunakan rempah untuk mengetahui bakteria dan "Najis"Pesakit penyakit buah pinggang kronik harus sedar bakteria dan "Najis" dalam rempah yang biasa digunakan

US Food and Drug Administration (FDA) mengeluarkan laporan pada Oktober 30 bertajuk "Patogen dan najis dalam rempah-ratus." Ia mendedahkan bahawa kira-kira 12% daripada import rempah dipenuhi dengan "najis" termasuk rambut dari manusia, tikus dan haiwan lain, bahagian-bahagian yang reput dan lain-lain bahan seperti batu-batu, ranting, menjadi, kayu, najis haiwan, serangga (hidup dan mati, seluruh atau bahagian-bahagian) slivers, plastik, serat sintetik, band getah dan bahkan salmonella.

Mengapakah hal ini penting untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) anda boleh bertanya? Baik, kerana tahu ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang lama dan yang baru akan memikirkan, untuk kekal sihat, orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) adalah digalakkan oleh pasukan penjagaan kesihatan mereka untuk mengelakkan garam dan menggantikannya dengan, Ya anda fikirkan, rempah. Menggunakan rempah ratus untuk Gantikan garam dalam makanan yang baik untuk mengurangkan tekanan darah, mengurangkan risiko kejadian jantung, menghalang pengekalan air yang signifikan dan kesihatan secara keseluruhan.

Mendapati hampir semua serangga adalah perosak yang dikaitkan dengan produk yang tersimpan yang mungkin mencadangkan pembungkusan yang tidak mencukupi, dan tikus rambut biasanya bermakna najis tikus boleh contaminate

rempah, menurut FDA. Walau bagaimanapun, laporan mereka tertumpu terutamanya kepada risiko salmonella kerana ia adalah bakteria yang hanya ditemui di rempah yang dikaitkan dengan dengan mengingat penyakit dan makanan manusia. Bilakah salmonella termakan boleh menyebabkan jangkitan dalam tempoh 12-72 jam. Manakala gejala-gejala kurang serius dalam individu yang sihat, mereka yang mempunyai sistem imun yang lemah seperti orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) boleh membangunkan cirit-birit yang teruk, kekejangan, keletihan dan perlu dimasukkan ke hospital.

Dalam rempah lepas tidak dikaitkan dengan risiko kesihatan yang utama. Kurang daripada 2000 penyakit dan 128 hospitalizations telah dikaitkan dengan spice wabak. Lada hitam dikaitkan sebagai punca yang di keempat-empat wabak tersebutserta lada merah, lada putih, kari, biji Jintan hitam, kunyit dan sedikit bancuhan bahan perasa. Walaupun FDA menolak hampir 750 penghantaran rempah kerana salmonella (80 jenis bakteria yang ditemui, hampir 7 peratus menunjukkan Penentangan antibiotik) dan 240 lain kerana kehadiran "najis", ujian tidak disiapkan pada rempah pun dijual pada runcit Kedai-kedai runcit atau restoran.

Orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) tidak perlu merasa terlalu bimbang atau seolah-olah mereka perlu mengorbankan rasa bahan-bahan yang mereka gunakan untuk menambahkan makanan mereka. FDA menyatakan dalam laporannya bahawa biasanya rempah mentah daripada sumber bukan organik mengandungi bakteria yang paling dan najis. Oleh itu, buah pinggang hospital di china akan mengesyorkan bahawa anda memilih sedia dimakan organik rempah yang sudah telah dibersihkan dan diproses sebelum dijual.

Sebelum ini:Pesakit penyakit buah pinggang sekiranya memilih untuk makan bijirin

Artikel seterusnya:Apakah diet untuk penyakit buah pinggang dalam kehidupan seharian?

Tag: Pesakit buah pinggang rempah

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat