WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis dari tinggi Protein Diet

2018-01-10 22:25

penyakit buah pinggang dan pesakit kencing manis dari tinggi Protein DietPenyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit dan pesakit kencing manis manfaatlebih daripada tinggi

Diet protein berbanding Standard semasa - kajian mendapati

Walaupun ramai doktor dan kakitangan kesihatan Dietitians sering mengesyorkan diet yang tinggi karbohidrat dan rendah lemak, perubatan Xpress dilaporkan pada 15 Januari 2014 Penghidap kencing manis yang obes akan dapat menurunkan berat badan pada Diet tinggi protein dan, malah, dapat melihat penambahbaikan dalam Kesihatan kardiovaskular dan buah pinggang, walaupun kebimbangan awal mengenai kesan ke atas kesihatan buah pinggang mereka.

Diterbitkan dalam talian oleh jurnal pemakanan, metabolisme & penyakit kardiovaskular dan di dalam American Journal of Clinical Nutrition, "tinggi-protein Diet biasa digunakan dalam masyarakat kita, tetapi kebimbangan telah ditimbulkan tentang kesan-kesan berbahaya yang berpotensi ini Diet pada fungsi buah pinggang rakyat kencing manis yang kerap telah terjejas disebabkan oleh keadaan mereka,"kata pengarang kanan Profesor Peter Clifton.

Bertentangan dengan jangkaan hasil orang-orang yang memilih diet protein tinggi yang hilang 9% daripada berat badan mereka berbanding 6% oleh orang-orang Diet standard. Oleh itu, diet tinggi protein yang terbukti lebih berkesan dalam memastikan berat badan kehilangan dan peningkatan Kesihatan buah pinggang, tahap gula dalam darah serta kesihatan kardiovaskular secara keseluruhan; di mana kesemuanya adalah kebimbangan pesakit kencing manis dan penyakit buah pinggang kronik.

Faedah ini telah dilihat dalam peserta tentang diet tinggi protein dan diet yang standard, iaitu mesej yang baik untuk orang kencing manis yang ingin menurunkan berat badan dan meningkatkan kualiti hidup mereka. Hospital buah pinggang di China menyediakan liputan harian tentang bagaimana untuk hidup kualiti hidup yang lebih baik bagi orang-orang yang menderita dengan penyakit buah pinggang, kencing manis atau kedua-duanya (lebih banyak 43% buah pinggang kronik (CKD) penyakit pesakit pernah mengalami kencing manis). Layari bahagian kedai kami yang baru untuk disesuaikan produk serta mengikuti kami di Twitter dan seperti Facebook Fan Page.

Sebelum ini:Makanan dan ubat-ubatan untuk penyakit buah pinggang dan pesakit pesakit kencing manis

Artikel seterusnya:Pesakit penyakit ginjal menguruskan mereka had cecair

Tag: buah pinggang penyakit pesakit pesakit kencing manis pesakit tinggi Protein Diet

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat