WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

"Berkualiti" Protein untuk pesakit penyakit ginjal

2018-01-10 00:01

"Berkualiti" Protein untuk pesakit penyakit ginjalMakan Protein yang hak "Berkualiti" boleh membuat perbezaan yang besar dalam hasil kesihatan pesakit buah pinggang kronik (CKD) penyakit

Apabila anda berada di dialisis, tubuh kehilangan protein yang boleh menyebabkan penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit menjadi lembap, letih dan meningkatkan risiko mereka untuk jangkitan. Setiap bulan anda tahap albumin (jenis protein dalam darah) diuji untuk mengukur keseluruhan pemakanan anda kesejahteraan. Dengan tepat tahap albumin, anda mengurangkan risiko anda untuk komplikasi seperti jangkitan, kemasukan ke hospital dan meningkatkan tahap tenaga anda.

Sering diabaikan, Dialisis pesakit biasanya perlu menggabungkan protein berkualiti tinggi ke dalam diet mereka. Walaupun pakar pemakanan anda mungkin mengesyorkan tenaga atau protein tambahan apabila tahap albumin anda rendah, mereka boleh menjadi agak mahal dan menambahkan beban ubat-ubatan anda. Apatah lagi adalah dengan makan daging tanpa lemak, telur, ikan dan ayam anda boleh meningkatkan tahap albumin anda dan kesihatan secara keseluruhan sertamengurangkan risiko komplikasi seperti jangkitan, kelemahan dan keletihan anda.

Makanan protin berkualiti tinggi yang lebih khusus termasuk yang berikut:

Ayam - ayam, ayam betina permainan Cornish, Turkey

Tanpa lemak daging - daging lembu, kambing, muda, potong daging babi, daging panggang babi

Makanan laut - kerang, ketam, Udang Galah, kerang, udang

Ikan - ikan Salmon, Halibut, Trout, Swordfish, Cod, tunggal, Tune (dalam tin)

Telur - telur putih, telur cecair gantian

Secara purata, pesakit-pesakit dialisis yang perlu 7-10 auns sumber protein yang baik setiap hari. Sesetengah makanan kaya dengan protein ini juga mungkin mengandungi fosforus, mineral yang anda mungkin perlu kawalan dalam diet anda. Pakar pemakanan anda akan membantu anda merancang jumlah terbaik setiap sumber protein untuk memastikan bahawa anda mengekalkan kesihatan yang baik dan kekuatan. Melawat hospital buah pinggang di china setiap hari untuk berbuka berita dan maklumat mengenai kejayaan dialisis, peningkatan kualiti hidup pesakit-pesakit CKD dan cara untuk menerima satu buah pinggang PERMINDAHAN lebih cepat. Juga ikuti kami di Twitter buah pinggang hospital di china, seperti Facebook Fan Page, dan memberitahu rakan-rakan anda tentang buah pinggang hospital di china. Ingat bahawa kita berada di sini untuk menyediakan anda denganpercuma, kualiti maklumat setiap hari.

Sebelum ini:Makanan untuk pesakit kencing manis dan buah pinggang kronik penyakit (CKD)

Artikel seterusnya:Makanan menghentikan keradangan kronik, mengurangkan penyakit jantung, sakit sendi dalam penyakit buah pinggang

Tag: makanan penyakit buah pinggang protein

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat