WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Penyakit buah pinggang & pesakit kencing manis tidak memasak dengan minyak

2018-01-09 23:54

Penyakit buah pinggang & pesakit kencing manis tidak memasak dengan minyakPenyakit buah pinggang kronik (CKD) & pesakit kencing manis tidak memasak dengan minyak ini, tetapi harus mengambil kira bermula

Penyakit pengaliran (jantung dan salur darah), kolesterol, dan kematian akibat serangan jantung atau angin ahmar adalah antara masalah kesihatan paling umum dalam mereka yang mempunyai penyakit buah pinggang kronik (CKD) dan kencing manis. Ini diserlahkan oleh hakikat bahawa yang mengejutkan 84.1% pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) dalam peringkat 4 dan 5, dan 87% daripada pesakit kencing manis mempunyai hipertensi (tekanan darah tinggi) yang bolehmembawa kepada aktiviti kardiovaskular yang mengancam nyawa. Atas sebab ini, pesakit akan meletakkan mengambil ubat jantung dan disyorkan Renal jantung sihat atau Diet kencing manis.

Apabila penghidap Diabetes atau penyakit buah pinggang kronik (CKD) memasak dengan minyak, biasanya mereka go ke terpulang pada minyak zaitun atau minyak sayuran yang lebih murah. Walau bagaimanapun, memecahkan penyelidikan baru dari Sepanyol, disiarkan dalam Reuters pada 12 Februari 2014 mendapati bahawa minyak hempseed berpotensi mungkin "sesuai" untuk diet yang sihat hati kerana budi "nisbah omega 6 dan asid lemak-3 dan beberapa bahan kimia tumbuhan yang terfikir untuk menurunkan darah tinggi tekanan."

Sepupu kepada ganja, minyak hempseed tidak akan mendapatkan anda "tinggi", tetapi omega-6 optimum kepada nisbah omega-3 (3-1) mempunyai manfaat kesihatan yang menguntungkan termasuk, mencegah penyakit jantung dan kanser. Bahan kimia lain yang bermanfaat dalam minyak hempseed boleh membantu secara berkesan mengurangkan risiko anda mempunyai serangan jantung, mengurangkan keradangan, membubarkan berbahaya pembekuan darah dan mengurangkan kolesterol LDL buruk yang ada di dalam badan anda.

Sebelum ini:Buah-buahan terbaik penyakit buah pinggang yang kronik dan pesakit kencing manis

Artikel seterusnya:Makanan untuk pesakit kencing manis dan buah pinggang kronik penyakit (CKD)

Tag: pesakit kencing manis pesakit penyakit buah pinggang minyak

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat