WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Buah pinggang yang kronik penyakit pesakit Super sayuran organik

2018-01-04 19:30

Buah pinggang yang kronik penyakit pesakit Super sayuran organikPesakit penyakit buah pinggang kronik boleh menikmati sayur-sayuran organik Super Super rendah kos

Anda boleh makan sayur-sayuran yang Super yang sangat berkhasiat dan organik tanpa overspending. Ramai pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) melakukan yang terbaik dengan membuat perubahan kecil dalam tabiat pemakanan mereka untuk menguruskan penyakit mereka dan meningkatkan kualiti kesihatandan kehidupan mereka. Mereka cuba untuk menggabungkan hasil lebih organik ke dalam diet mereka kerana makanan organik ini dianggap kurang kimia terjejas, lebih berkhasiat dan selalunya lebih baik merasa daripada makanan bukan organik. Walau bagaimanapun, selepas hanya beberapa minggu mereka menyedari bahawa mereka akan cuba untuk mampu kos yang tinggi daripada sayur-sayuran organik pecah. Selalunya orang yang cuba berusaha keras untuk mengekalkan diet yang sihat akan bertemu halangan ini, muntah tangan mereka dan berkata, "ini hanya tidak berfungsi." Semua itu tenaga positif dan kemajuan dengan cepat bertukar menjadi kepatahan kerana beliau merasakan bahawa mereka perlu membelanjakan sebahagian besar pendapatan mereka makanan untuk menjadi sihat. Baik, yang tidak menjadi kes untuk anda.

Bukan semua sayur yang mahal, tetapi mereka juga tidak dicipta samarata. Sebagai contoh, salad kecil adalah murah, tetapi ia mengandungi kurang protin, serat, asid folik dan vitamin K (membantu clot darah untuk mengelakkan pendarahan berlebihan) setiap kalori daripada sejawatannya pricier, romaine. Jika anda melihatlettuces dari segi sen setiap nutrien, alih-alih sen setiap kalori, romaine adalah pemenang yang jelas bagi mereka yang mempunyai CKD. Satu kajian baru diterangkan tambahan "Super sayur-sayuran" yang akan berkhasiat dan sangat dalam mahal. KidneyBuzz.com telah memilih sayur-sayuran super organik yang baik sesuai ke dalam diet buah pinggang anda dan bajet peribadi.

Cauliflower: Manfaat kesihatan cauliflower yang besar. Ia bukan sayur-sayuran dalam erti kata yang tradisional, anda benar-benar makan bunga dari kilang yang membekalkan beberapa nutrien termasuklah vitamin C, vitamin K dan harian pengambilan disyorkan vitamin B6, kalsium dan ferum. Melayan ini adalah rendah fosforus dan kalium yang baik untuk pesakit-pesakit CKD urusan aras mineral. Cauliflower juga menggalakkan sel-sel tubuh badan untuk meningkatkan enzim yang menyahtoksin dalam badan bahan kimia yang berbahaya. Kajian telah dikaitkan bunga untuk perlindungan dari penyakit kanser dan artritis reumatoid. Pada hanya $1.42 per paun, anda boleh mempertimbangkan menggabungkan Cauliflower ke dalam diet anda tetap.

Hijau kubis: sayur-sayuran organik ini adalah sememangnya berpatutan dan berkhasiat. Satu cawan kubis hijau mentah mengandungi hampir sehari penuh bernilai vitamin K dan ia mempunyai kira-kira separuh daripada elaun harian disyorkan vitamin C. Ia juga merupakan sumber yang baik serat dan dimuatkan dengan antioksidan. Mencubanya, ianya hanya $0.92 per paun!

Bayi lobak merah: pada kira-kira $1.75 per paun, lobak merah organik bayi membuat untuk snek yang berkhasiat dan murah. Rendah di potassium, Makan satu auns semata-mata akan memberikan anda 77 peratus daripada saku harian yang disyorkan vitamin a.

Bendi: Bendi adalah penuh dengan bentuk unggul serat yang menstabilkan parasgula darah. Bersama-sama dengan lain-lain makanan semulajadi yang keseluruhannya belum diproses, dimakan secara teratur ia boleh membantu menurunkan tahap gula darah dan kolestrol ke julat yang normal yang terlalu tinggi. Juga, ini $1.76 satu paun sayuran adalah tinggi dalam serat yang membantu untuk mengawal selia sistem penghadaman untuk membuang bakteria dan toksin dari badan.

Kebimbangan utama daripada diet anda perlu mengekalkan tahap ideal anda fosforus, protein, kalium dan natrium. Anda boleh dan patut cuba untuk melakukannya dengan pemakanan yang sihat dan diet seimbang yang lebih banyak, salah satu di mana sayur-sayuran organik Super boleh diambilkira. Ikuti saranan di atas pembelian untuk melakukan ini tanpa "berterusan pecah." Inilah hanyalah sebuah contoh dari sayur-sayuran Super dengan harga yang berpatutan. Bercakap dengan pakar pemakanan anda tentang idea-idea lain yang mereka mungkin ada untuk anda dan layari Hospital buah pinggang di China untuk cadangan disahkan Renal/pesakit kencing manis. Berikan komen di bawah dan berkongsi dengan kami cara anda menguruskan bajet anda sambil makan secara sihat.

Sebelum ini:Diet yang disyorkan untuk semua peringkat penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Nutrien terlepas pandang penyakit buah pinggang kronik (CKD)

Tag: diet makanan penyakit buah pinggang kronik Diet penyakit buah pinggang sayur-sayuran sayur-sayuran organik

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat