WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Snek buah pinggang/kencing manis anda kegemaran anda

2018-01-04 18:56

Apa yang tidak Snek buah pinggang/kencing manis kegemaran anda katakan tentang anda?

Nurturer: Tenang, baik dan bersungguh oleh alam semula jadi. Anda boleh bergantung untuk bertekad. Ia bukanlah luar biasa untuk anda meletakkan keperluan orang lain di atas keperluan anda sendiri. Stabil dan praktikal, anda nilai Keselamatan tradisi, dan engkau kaya dunia batin pemerhatian mengenai orang lain. Ini meningkatkan keupayaan anda aneh kerana di samping untuk lain-lain perasaan yang baik sejajar dengan kepentingan khidmat kepada orang lain.
Burger ayam Belanda

Burger ayam Belanda

Fulfiller tugas: Anda adalah serius dan tenang, berminat untuk Keselamatan dan hidup damai. Kuasa tumpuan anda juga maju membuat anda amat teliti, bertanggungjawab dan boleh dipercayai. Biasanya anda berminat dalam menyokong danmenggalakkan tradisi dan pertubuhan dan sifat kerja keras anda membolehkan anda untuk berpegang dengannya ketika bekerja beransur-ansur ke arah matlamat anda dikenal pasti. Anda boleh mencapai sebarang tugas sebaik sahaja anda telah menetapkan fikiran kepadanya.
Unsalted Popcorn

Unsalted Popcorn

Pelakon: Walaupun times kelihatan suram, anda adalah orang yang berorientasikan sumber manusia dan bersenang-senang, yang akan membuat perkara-perkara yang lebih seronok dan meningkatkan untuk orang lain. Tinggal buat masa ini, anda mungkin suka pengalaman baru, tetapi benci teori dan analisis impersonal. Anda sentiasa berada di Pusat perhatian dalam situasi sosial kerana orang lain akan tertarik kepada anda maju akal dan kebolehan praktikal.
(Kencing manis) SORBET

(Kencing manis) SORBET

Artis: Tenang, serius, sensitif dan barangan. Anda tidak suka konflik, dan tidak mungkin melakukan perkara-perkara yang boleh menghasilkan konflik. Walau bagaimanapun, anda akan bitterly setia dan setia dan akan berjuang untuk mengekalkan kepercayaan orang lain. Anda mempunyai rasa yang amat maju dan penghargaan estetik keindahannya. Ini mungkin menyumbang kepada kreativiti anda sertakeinginan anda untuk menikmati masa kini. Tidak berminat dalam memimpin atau mengawal orang lain, sebaliknya sangat fleksibel dan berfikiran terbuka.
Salad dengan persalinan Itali

Salad dengan persalinan Itali

Penjaga: Mungkin akan aktif dan Olahraga. Ianya praktikal, tradisional dan tersusun tingkah laku anda yang menyebabkan anda bosan dengan teori atau abstraction melainkan terdapat aplikasi yang praktikal. Anda mahu bertanggungjawab dan mempunyai visi yang jelas cara orang harus, setia dan bekerja keras seperti diri anda sendiri. Semua dalam semua, anda adalah luar biasa mampu menyusun danmenjalankan aktiviti-aktiviti.

Sebelum ini:Keseimbangan zat pemakanan dalam pesakit penyakit ginjal kronik

Artikel seterusnya:Makanan biasa untuk pesakit penyakit ginjal kronik

Tag: diet Diet penyakit buah pinggang Makanan Snek

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat