WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Serangan jantung ponteng Sarapan Pagi peningkatan pesakit buah pinggang penyakit?

2018-01-04 18:32

Serangan jantung ponteng Sarapan Pagi peningkatan pesakit buah pinggang penyakit?Mengapa risiko ponteng Sarapan Pagi peningkatan buah pinggang kronik penyakit pesakit jantung akan menyerang?

Penyakit buah pinggang yang kronik pesakit perlu tekun makan Sarapan Pagi mereka kerana orang-orang yang kerap dilangkau Sarapan Pagi mempunyai risiko lebih tinggi 27% mempunyai serangan jantung berbanding mereka yang makan hidangan pagi, menimbulkan satu kajian Harvard. Kajian ini mencadangkan bahawa tidak makan Sarapan Pagi menyumbang kepada orang yang lapar kemudian dan makan hidangan yang lebih besar yang memaksa tubuh untuk memproses jumlah kalori yang lebih besar dalam tempoh masa yang singkat. Hospital buah pinggang di China mengesyorkan memakan jumlah makanan yang lebih kecil dalam tempoh yang panjang masa untuk mengelakkan pancang di paras gula dan mengembangkan arteri tersumbat.

Secara amnya, pesakit penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang makan Sarapan Pagi cenderung makan diet berasaskan buah pinggang yang sihat. Namun, sebanyak 18% daripada orang dewasa di Amerika Syarikat skip Sarapan Pagi secara konsisten. Kajian ini tidak dapat menjelaskan sama ada sarapan yang berlemak, manis adalah lebih baik daripada tiada Sarapan Pagi sekali tetapi ia berkemungkinan yang makan seimbang lift menawarkan hasil yang ideal bagi pesakit penyakitbuah pinggang kronik (CKD). Mesej itu kajian ini adalah sederhana, bilik makan yang penting. Anda harus, untuk yang terbaik dari kebolehan anda, cuba untuk memulakan setiap Pagi (sebelum atau selepas rawatan dialisis) dengan menghadkan gula, protein (kecuali jika diberitahu sebaliknya oleh pakar pemakanan anda), fosforus, kalium dan natrium.

Biasanya, anda perlu memilih karbohidrat yang rendah dalam gula, mengandungi sedikit serat dan rendah kalium dan fosforus. Gandum adalah sumber serat dan khasiat yang besar supaya anda mungkin mahu berbincang dengan anda cara pakar pemakanan yang anda boleh memasukkan ia ke dalam diet anda sambil mengekalkan baki mineral. Jika tidak Pilih roti yang diperbuat daripada tepung putih halus seperti Inggeris mufin, Cucian bijirin sarapan, krim bubur jagung atau gandum. Susu ini selalunya terhad untuk hidangan 4-oz kerana kepekatan kalsium dan kandungan protein. Walau bagaimanapun, anda boleh jarang pergi salah dengan buah-buahan yang sesuai secara sederhana seperti blueberry, epal, cranberries, peaches, buah, anggur, beri hitam atau Raspberi. Sentiasa bekerja dengan pakar pemakanan anda sebelum membuat sebarang perubahan kepada diet anda untuk memastikan mereka memenuhi keperluan pemakanan yang tertentu.

Sebelum ini:Buah pinggang ginjal Diet tabiat bahawa ramai pesakit berhenti

Artikel seterusnya:Keseimbangan zat pemakanan dalam pesakit penyakit ginjal kronik

Tag: diet makanan penyakit buah pinggang serangan jantung Diet penyakit buah pinggang Sarapan Pagi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat