WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Buah pinggang ginjal Diet tabiat bahawa ramai pesakit berhenti

2018-01-04 01:03

Buah pinggang ginjal Diet tabiat bahawa ramai pesakit berhentiOrang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) mesti mengurangkanjumlah bahan buangan dalam darah mereka dengan mengikuti diet buah pinggang ginjal. Walaupun diet CKD pesakit setiap individu adalah unik, pada umumnyadiet buah pinggang yang rendah natrium fosforus, protein dan menekankan pentingnya mengambil protein berkualiti tinggi sambil menghadkan cecair. Sesetengah Diet buah pinggang juga boleh mengadakan terhad kalium dan kalsium. Disebabkan oleh kepelbagaian masyarakat penyakit buah pinggang kronik (CKD) dankepentingan Diet individu, Terdapat banyak maklumat seolah-olah bercanggah dan nasihat "terapung di" tentang jenis diet buah pinggang yang terbaik. Kerana itulah orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) mestilah sentiasa bekerja dengan pakar pemakanan mereka untuk struktur diet yang terbaik sesuai dengan mereka dan memenuhi keperluan mereka yang amat khusus. Semak di bawah perkara biasa yang orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) lakukan untuk meningkatkan diet mereka yang mungkin sebenarnya mengurangkan keberkesanannya dan seterusnya menjejaskan kesihatan mereka. Jika anda menyerahkan tabiat berbahaya dan berpegang kepada diet anda disyorkan maka yang akan membantu anda dalam mencapai Kesihatan puncak peribadi anda.

Untuk keputusan yang terbaik anda perlu tidak memikirkan diet buah pinggang anda sebagai "diet" sekali. Anda harus mengutamakan perubahan gaya hidup dan bukannya pengubahsuaian diet jangka pendek yang mana mudah bagi pengurusan yang konsisten dan kejayaan. Sherry Pagoto (Ph.d di Universiti sekolah perubatan Massachusetts) Nota-nota di LiveScience hari beliau editorial yang "pematuhan adalah kunci, dan cara untuk memusnahkan kepatuhan yang memaksa makanan terhadap seseorang yang mereka lakukan tidak suka, tidak tahu bagaimana untuk menyediakan, atau tidak mampu." Lebih cepat anda memahami ini, lebih baik peluang anda ialah membuat perubahan kecil, realistik dan lestari yang anda boleh membawa sepanjang hidup anda, berbanding dengan mengguna pakai perubahan dramatik, jangka pendek yang akhirnya boleh menyebabkan berputus asa dan pematuhan.

Tidak sewenang-wenangnya Elakkan makanan keseluruhan Kumpulan. Apabila diletakkan pada diet, klinik Mayo berkata bahawa ramai orang mencari kawalan badan-badan mereka dengan "makan makanan yang membuatkan mereka rasa tulen dan sihat", mengelakkan perkara seperti bahan tambahan tiruan, racun perosak, pengubahsuaian genetik, lemak dan gula. Walaupun ini boleh menjadi sesuatuyang baik ia menjadi suatu masalah jika orang-orang dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) membenarkan diri mereka untuk menjadi begitu obses mereka akhirnya "mengasingkan diri dan sering menjadi peka daripada pandangan orang lain tentang makanan dan Kesihatan (orthorexia)." Mereka boleh kehilangan vitamin utama dan mineral. Ini boleh dengan mudah diperbaiki dengan mengikutisaranan dari pakar pemakanan anda. Jika anda merasa seperti anda harus mengubah diet anda dan pakar pemakanan anda semasa sedang mengambil keadaan peribadi anda ke dalam akaun, dapatkan pendapat yang kedua. Walau bagaimanapun, Hospital buah pinggang di China mengesyorkan bahawa anda mengubah diet anda dalam apa jua cara tanpa perundingan pasukan penjagaan kesihatan anda.

Kira-kira 10 peratus daripada penduduk AS atau 31 juta rakyat Amerika skip breakfast, menurut kaji selidik 2011. Lagi satu kajian baru dari Tel Aviv University mencadangkan bahawa Sarapan Pagi memang hidangan yang terpenting hari. Orangdengan CKD khusus perlu rajin tentang makan sarapan mereka kerana orang-orang yang kerap dilangkau Sarapan Pagi mempunyai risiko lebih tinggi 27% mempunyai serangan jantung apabila dibandingkan dengan orang-orang yang makan hidangan pagi, menimbulkan satu kajian Harvard. Kajian ini mencadangkan bahawa tidak makan Sarapan Pagi menyumbang kepada orang yang lapar kemudian dan makan hidangan yang lebih besar yang memaksa tubuh untuk memproses jumlah kalori yang lebih besar dalam tempoh masa yang singkat. Hospital buah pinggang di China mengesyorkan memakan jumlah makanan yang lebih kecil dalam tempoh yang panjang masa untuk mengelakkan pancang di paras gula dan mengembangkan arteri tersumbat.

Adakah tidak konsisten jus makanan anda. Pendukung jus membersihkan tuntutan yang berlaku untuk semua-liquid diet sayur-sayuran yang ditekan, buah-buahan dan sejumlah kecil kacang susu untuk hari atau bahkan minggu akan membersihkan badan anda daripada toksin. Hal ini tidak baik untuk pesakit penyakit ginjal kronik (CKD) intaking jumlah besar cecair seperti makanan Padang utama merekaboleh mengganggu sekatan cecair. Apatah lagi, jus buah-buahan seperti tomato,oren dan lobak merah seharusnya tidak mempunyai soalan kerana mereka adalah tinggi dengan kalium. Klinik Mayo Selain itu memberi amaran bahawa jus boleh menyebabkan individu, malah mereka tanpa sekatan cecair untuk mencetuskanmasalah kesihatan yang lain serta mewujudkan satu tidak metabolisme dan cepat marah.

Ia tidak digalakkan untuk makan satu diet yang tidak dan kemudian memotong kembali pada akhir bulan atau betul-betul sebelum anda laporan makmal. Buah pinggang hospital di china menggalakkan anda untuk bekerjasama dengan pakar pemakanan anda untuk struktur buah pinggang yang

Sebelum ini:Buah pinggang yang kronik penyakit pesakit: cara pengambilan Protein melalui Diet

Artikel seterusnya:Serangan jantung ponteng Sarapan Pagi peningkatan pesakit buah pinggang penyakit?

Tag: diet makanan Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat