WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Buah pinggang yang kronik penyakit pesakit: cara pengambilan Protein melalui Diet

2018-01-04 01:09

Buah pinggang yang kronik penyakit pesakit: cara pengambilan Protein melalui DietApabila fungsi buah pinggang jatuh pada pesakit penyakit buah pinggang kronik(CKD) mereka mungkin perasan bahawa makanan protein seperti telur mula kehilangan rayuan mereka dan kadang-kadang boleh rasa walaupun lucu. Walau bagaimanapun, pemberi dialisis, nota bahawa pesakit CKD memerlukan "kalori dan protein berkualiti" rasa yang terbaik. Chock-Full protein, telur adalah cara cepat dan mudah untuk orang dengan CKD untuk mendapatkan isi harian mereka. Malah, satu kajian terdahulu mendapati bahawa tahap fosforus merosot pada penyakit buah pinggang kronik (CKD) pesakit, khususnya mereka yang mengalami dialisis, yang putih telur dan bukannya daging untuk satu hidangan sehari.

Seperti yang dibentangkan di Yayasan buah pinggang negara, kajian tersebut mendedahkan sebahagian besar pesakit terlibat (92%) mempunyai penurunan ketara dalam pengambilan fosforus daripada 692 572 mg/hari yang mengakibatkan tahap kemerosotan kepada 4.63 mg/dL dari purata 5.54 mg/dL. Manakala tahap albumin kekal bertakung, pengambilan pengikat fosforus berdetak turun dari baseline 6.63 untuk 6,42 pil harian.

Bagi mereka dengan penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang sedang bergelutdengan kehilangan berat badan, satu lagi dua bulan umum kajian menunjukkan bahawa subjek makan dua kaya dengan protein telur sehari setiap hari untuk Sarapan Pagi kehilangan ketara

lebih berat daripada orang-orang yang makan bagel. Pembungkusan protein dalam Sarapan Pagi anda telah dikaitkan dengan pengambilan makanan keseluruhan yang lebih rendah semasa hari dan berat badan meningkat. Yang tidak berasa seperti mereka yang sedang berdiet ketika mereka sedang makan putih telur, betul-betul?

Penyakit buah pinggang kronik (CKD) yang khusus kajian mencadangkan bahawapada 28 gram "dipasteur putih telur cecair adalah satu komponen yang berkesanbagi diet buah pinggang untuk mengurangkan serum fosforus sambil mengekalkan tahap albumin", dan mereka boleh digunakan untuk pelbagai masakan dan gaya penyediaan. Hospital buah pinggang di China sentiasa mengesyorkan mendapatkan nasihat terus daripada anda pakar diet sebelum membuat sebarang perubahan kepada diet anda. Walau bagaimanapun, anda harus menggunakan maklumat kami telah ditapis dan boleh dipercayai untuk lebih baik memaklumkan keputusan anda apabila bekerja dengan pakar pemakanan anda dan ahli-ahli lain pasukan penjagaan kesihatan anda.

Sebelum ini:Rendah vitamin C dalam buah pinggang yang kronik penyakit pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Buah pinggang ginjal Diet tabiat bahawa ramai pesakit berhenti

Tag: makanan penyakit buah pinggang kronik Pemakanan pengambilan Protein

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat