WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang yang boleh makan pomelo?

2017-12-22 18:58

Pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang yang boleh makan pomelo?Pomelo adalah pengsan bau, masam dan manis, eutrophy dan nilai perubatan yangtinggi. Ia merupakan salah satu buah-buahan seperti. Pomolo teh dan pomelo peel juga mempunyai nilai praktikal yang tinggi. Pomelo telah meluas pengagihan, menghasilkan kawasan utama adalah China, Amerika Syarikat, Cuba, Brazil, Argentina, Afrika Selatan dan sebagainya.

Pomelo mengandungi kaya dengan vitamin C, ia dapat mengurangkan kolesterol dalam darah; dengan pectin pomelo boleh mengurangkan paras lipoprotein ketumpatan rendah dan mengurangkan keadaan rosak dinding arteri; pomelo juga boleh menceriakan kesihatan secara berkesan dan membantu badan lebih mudah mengasimilasikan kalsium dan Ironi; pomole mengandungi asid folik yang semulajadi, ia bolehmembantu wanita yang hamil mencegah anemia dan menggalakkan pembangunanjanin; pomelo boleh menggalakkan penyembuhan luka dan mempunyai kesan penyembuhan yang baik kepada sepsis; pomelo mengandungi activator fisiologi, ia boleh mengurangkan kelikatan gula dalam darah, mengurangkan kaedah temubual danmengelakkan gout dan sebagainya.

Untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang, mereka sering mengalamitekanan darah tinggi dan kencing manis, ia boleh membantu orang-orang rendah gula dalam darah; pomelo juga telah menyokong keberkesanan terapi tekanan darah tinggi, kencing manis, angiosclerosis dan penyakit-penyakit lain, pomelo segar mengandungi bahan yang sama dengan insulin. Sementara itu, shaddock ped adalah serupa dengan flavonoid, ia mempunyai tindakan anti-radang.

Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa bahaya yang mungkin timbul untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang. Pomelo mengandungi kalium microelement, iaadalah buah yang terbaik untuk pesakit dengan penyakit serebrovaskular cardia danpenyakit buah pinggang, Walau bagaimanapun, jika pesakit dengan penyakit buah pinggang yang disertakan dengan hyperkalemia, maka pesakit harus mengelakkan ia.

Di samping itu, jika pesakit mengalami beberapa penyakit dan mengambil ubatnya,mereka harus mengelak daripada pomelo, orang tidak boleh makan pomelo dan mengambil ubat-ubatan bersama-sama. Sebaliknya, pesakit mungkin muncul beberapa gejala seperti pening, aritmia, palpitate, fibrilasi ventrikular dan sebagainya, bahkan kematian mengejut.

Sebelum ini:Pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang yang boleh minum jus epal?

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk mengawal air dan garam untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang?

Tag: diet penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang pomelo

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat