WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Pomegranates dan penyakit buah pinggang – semulajadi menang lagi!

2017-12-14 18:45

Pomegranates dan penyakit buah pinggang – semulajadi menang lagi!Orang-orang yang menyokong lebih semulajadi, kurang rawatan berasaskan kimiabagi penyakit tubuh badan mendapat rangsangan baru-baru daripada satu kajian yang menunjukkan bahawa buah pinggang pesakit-pesakit dialisis itu berlangsung lebih baik Bilakah mereka minum jus Delima. Persembahan lisan, "Satu tahun jus Delima penggunaan penurunan tekanan oksidatif, keradangan dan kejadian jangkitan pada pesakit hemodialisis," diberi pada hari Khamis, November 18, 2010, pada masyarakat daripada American Nefrologi Tahunan ke-43 Mesyuarat dan penjelasan saintifik di Denver, Colorado, sebagai sebahagian daripada ginjal minggu 2010.

Beberapa penyelidik di hospital-hospital di Israel telah melakukan satu kajian tahun-lama di mana mereka memberi dialisis beberapa jus Delima pesakit sebelum rawatan dialisis mereka, manakala lain-lain pesakit yang mengambil plasebo. Penyelidik mendapati bahawa mereka yang minum jus Delima menunjukkan keradangan dikurangkan dan "stres oksidatif." Manakala perkara-perkara ini tidak menghentikan penyakit buah pinggang itu sendiri, mereka ketara mengurangkan komplikasi yang seringberpunca daripada dialisis itu sendiri.

Pesakit buah pinggang cenderung untuk mati lebih dari jangkitan atau masalah-masalah yang berkaitan dengan kardiovaskular. Jadi ia adalah tidak ada perkara kecil yang orang-orang yang mengambil jus Delima telah terbukti berakhir dengan sedikitjangkitan. Mereka juga cenderung untuk mempunyai tekanan darah yang lebih rendah dan kurang masalah kardiovaskular. Jus juga profil lipid mereka bertambah baik,dan mempunyai sifat antioksidan yang baik.

Berhati-hati para penyelidik yang ini tidak bermakna pesakit dialisis buah pinggangperlu mula guzzling jus Delima sepanjang hari. Jus mempunyai kalium beberapa didalamnya, dan pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang kronik boleh mengalami limpahan kalium, yang juga boleh merosakkan buah pinggang.

Tetapi mengambil jus Delima dan memantau tahap kalium dengan teliti boleh memberikan satu cara meredakan tekanan pada buah pinggang dan meningkatkan tahap kesihatan dan umur panjang pesakit buah pinggang. Seterusnya ujian klinikal diperlukan, tetapi kajian terbaru ini mencadangkan pesakit-pesakit ini boleh benar-benar mendapat manfaat daripada ini remedi semulajadi, sihat.


Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Mengurangkan garam akan sentiasa membantu buah pinggang anda

Tag: makanan penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat