WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Penyakit buah pinggang dan makanan yang pedas

2017-12-21 21:47

Penyakit buah pinggang dan makanan yang pedasKerana semua yang kita tahu, penyakit buah pinggang adalah sukar untuk mengubati. Apabila anda disahkan menghidap penyakit buah pinggang, apakah sikap anda?Pesimis atau optimistik, give up dan menunggu untuk mati atau positif mencari rawatan. Pesakit kesihatan mental memainkan peranan penting dalam merawat prosespenyakit buah pinggang. Sikap tidak dapat mengubah fakta daripada anda mengalami penyakit buah pinggang, jadi mengapa tidak yakin pilihan.

Di samping itu, sesetengah pesakit dengan penyakit buah pinggang hanya mengambil beberapa pil untuk komplikasi tersebut, seperti tekanan darah tinggi, kencing manis, anemia dan sebagainya, mereka akan menunggu pemindahan ginjal. Kita tahu pemindahan ginjal adalah satu sikap yang baik untuk penyakit buah pinggang, tetapisumber buah pinggang juga sukar untuk mencari, mengapa tidak positif mencari rawatan untuk mengekalkan keadaan anda mantap, dapat menyembuhkan dan berikan diri anda masa yang lebih banyak menunggu pemindahan ginjal. Jika keadaan anda amat buruk, dan buah pinggang yang sesuai sumber masih tidak muncul, kemudian, apakah yang perlu anda lakukan?

masalah buah pinggang mengganggu anda dan seterusnya, emosi yang lemah akan menjejaskan pemulihan anda; oleh itu, belajar untuk menguruskan emosi anda dan cuba untuk mengekalkan kesihatan mental adalah sangat penting.

Penyakit buah pinggang dan makanan yang pedas

Apabila orang disahkan menghidap penyakit buah pinggang, doktor mereka akanmemberitahu mereka membayar perhatian kepada diet dan mengelakkan kacang,makanan manis, makanan berminyak, kuning telur, terutamanya makanan pedas. Ya, mengapa pesakit buah pinggang perlu mengelakkan makanan pedas? Apa itu berbahaya kepada badan?

Tentang pemakanan, pesakit bukan sahaja perlu rendah garam dan protein, tetapi juga harus makan makanan perisian dan Elakkan makanan pedas. Kerana makanan pedas melalui buah pinggang membuang keluar dari badan, ia membahayakan buah pinggang sel, jika serius, ia boleh mengubah fungsi buah pinggang, malah kegagalan fungsi buah pinggang, ia akan meningkatkan kesukaran merawat. Makanan yangpedas mempunyai keseronokan yang kukuh dan memecahkan baki orang air-elektrolit.

Mengalih keluar menunjukkan penyelidikan bahawa lada, bawang, Halia, bawang putih, kari, sekarang dan excitant makanan lain, dan bawang, seleri, lobak dan sayur-sayuran lain, yang mengandungi terlalu banyak minyak meruap, semasa tubuh manusia metabolisme melalui buah pinggang, tetapi mereka makanan excitant mempunyaiberbeza tahap rangsangan untuk buah pinggang, ia akan memberi kesan fungsi buah pinggang, seterusnya, pesakit penyakit ginjal harus mengelak daripada ia. Sesetengah pesakit akan cinta makanan pedas sebelum mereka mengalami penyakit buah pinggang, kadang-kadang mereka tidak boleh membantu makan makanan pedas dalam tempoh rawatan, ia akan membawa kepada keadaan pesakit memburukkan lagi, ia adalah kes yang biasa.

Sebelum ini:Apakah kesan sampingan minuman untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Kalium dan penyakit buah pinggang kronik

Tag: diet makanan penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat