WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Apakah kesan sampingan minuman untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang

2017-12-21 21:44

Apakah kesan sampingan minuman untuk pesakit dengan penyakit buah pinggangSebagai tambahan kepada fungsi asas mereka memuaskan dahaga, minuman memainkan peranan yang penting dalam budaya manusia. Biasa jenis minuman termasuk air kosong, susu, jus, kopi, teh dan minuman ringan. Tambahan pula, minuman alkohol seperti wine, bir dan minuman keras, yang mengandungi etanol dadah.

Minum arak memberi kesan kepada kesihatan orang-orang yang mengidap penyakit buah pinggang, kegagalan buah pinggang, penyakit buah pinggang peringkat akhir dan mengalami dialisis.

Menghilangkan dahaga anda dengan resipi minuman yang penuh atau rasa tetapi rendah kalium, fosforus dan sodium. Menemui tinggi kalori dan protein shakes Dietdialisis atau ginjal mesra minuman yang menyegarkan di buah pinggang kronik penyakit bebas-dialisis diet dan menghirup perlahan-lahan dahaga anda dari sini.

Minuman adalah kegiatan yang biasa dalam kehidupan seharian kita, terutama apabila anda bersama-sama dengan rakan-rakan anda, mempunyai satu makan malam besar adalah pilihan yang baik, minum kemudian adalah tidak boleh jika tidak hadir, ia menjadikan suasana yang lebih tinggi dan orang-orang yang lebih gembira. Walau bagaimanapun, bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang, boleh merekaminum? Apakah kesan sampingan minuman untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang?

Minuman adalah orang-orang yang berbahaya, terutamanya pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang, ia akan mempengaruhi baki nitrogen dalam badan manusia, peningkatan protein reput dan kandungan urea nitrogen dalam darah, ia mestilah meningkatkan burdern daripada kidne dan melambatkan proses penyembuhan.

Pada prestasi optimum sebaliknya, panjang-syarat membawa minuman kepada ketidakseimbangan fungsi anemia dan platelet, sementara itu menghasilkan pendarahan; Ia juga mempengaruhi penyerapan gastrousus, sekiranya badan kekurangan pemakanan dan membawa kepada penurunan kadar penggunaan badan untuk nutritionB1, B2, meningkatkan pemakanan B6 melaksanakan; ia juga boleh membawa kepada hyperlipidemia dan aterosklerosis, dan lain-lain

Lebih-lebih lagi, jika kita mahu penyakit buah pinggang akan sembuh, kita mesti berikan persekitaran yang baik untuk buah pinggang, sementara itu, minuman sentiasamembuat orang-orang yang melakukan beberapa perkara yang salah, jadi, jauh dariminuman.

Sebelum ini:Apakah kesan teh untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang?

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang dan makanan yang pedas

Tag: diet penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang minum

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat