WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Apakah kesan teh untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang?

2017-12-21 21:35

Apakah kesan teh untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang?Teh berasal dari China, dan menjadi lebih dan lebih popular di dunia, teh sebagai minuman sihat yang terkenal, ia mempunyai khas yang menarik dan menyerap lebih ramai orang.

Teh bukan sahaja salah satu jenis bukan alkohol minuman, tetapi juga mempunyai banyak kesan untuk manusia badan, seperti conduce untuk melambatkan senescence, conduce untuk mencegah dan anti-kanser, conduce kepada pencegahan dan rawatan kecederaan radiasi, conduce untuk menahan dan melawan virus bakteria, conduce untuk Kecantikan kulit, conduce untuk hidangan ringan, conduce untuk mengurangkan lipid dan bantuan penghadaman, conduce untuk melindungi gigi dan memperbaiki penglihatan, dll

Bagi pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang, ia juga mempunyai beberapa keberkesanan khas.

1. kawalan tekanan darah tinggi

Tekanan darah tinggi adalah salah satu simptom paling biasa penyakit buah pinggang kronik dan menyumbang kepada perkembangan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD), mungkin boleh anda fikir teh hanya minuman tanpa-alkohol, Walau bagaimanapun, teh juga menstabilkan tekanan darah anda, mengurangkan.

2. menyumbang kepada penyakit kardiovaskular perencatan dan cekal

Sudah ada bukti bahawa teh merupakan penyumbang untuk jantung sihat, faedah-faedah teh adalah sebahagian besarnya disebabkan oleh bahan antioksidan kandungan, flavonoid yang mengatasi penyakit kardiovaskular. Jika pesakit yang menghidapi darah tinggi tekanan untuk masa yang lama, ia boleh meningkatkan risiko penyakit jantung.

3. diuresis

Kafein dalam teh merangsang buah pinggang, promosikan pada air kencing cepat dikeluarkan dari tubuh manusia, meningkatkan kadar leach buah pinggang dan mengurangkan masa bahan berbahaya di buah pinggang,

4. pulih daripada keletihan

Kafein dalam

boleh mengeluarkan asid laktik yang berlebihan dalam air kencing; menyumbang kepada badan manusia yang allaying keletihan secepat mungkin

Sebelum ini:Ikan minyak Mei baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Apakah kesan sampingan minuman untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang

Tag: diet makanan teh Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat