WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Ikan minyak Mei baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggang

2017-12-21 19:59

Ikan minyak Mei baik untuk pesakit yang menghidapi penyakit buah pinggangMinyak ikan adalah designationof yang Agung semua minyak bahan-bahan dalam badan ikan, ia adalah satu jenis makanan kesihatan semulajadi dan datang dari extractive ikan laut dalam. Ia telah terbukti dalam beberapa kajian bahawa ia mungkin mempunyai kesan kelewatan juga menyembuhkan banyak penyakit, penyakit yang terutama kardiovaskular dan serebrovaskular dan mencegah thrombogenesis penawar.Distinguish minyak ikan dan ubat-ubatan adalah minyak ikan tidak perlu diambil mengikut nasihat doktor dan peruntukan dos, masa, kaedah pengambilan tidak ketat dan padang, untuk orang Kesihatan, ia boleh mencegah penyakit dan badan yang kuat, bagi pesakit, ia boleh melambatkan perkembangan penyakit, yang paling penting membezakan: ia telah tiada kesan sampingan.

Minyak ikan mengandungi bahan nutrien yang banyak, seperti EPA, DHA dan omega-3 asid lemak. Ikan tidak benar-benar menghasilkan asid lemak omega-3, tapi mengumpul mereka dengan memakan projek sama ada sebagai ganti atau menjadi mangsa ikan yang ada omega-3 asid lemak, asid lemak omega-3 sebagai "scavenger", iaboleh mencegah aterosklerosis, strok dan penyakit jantung. Minyak ikan adalah produk-produk penjagaan kesihatan yang terbaik untuk pesakit dengan tekanan darahtinggi, penyakit jantung koronari, strok, kencing manis, artritis reumatoid, kanser, dan sebagainya, kerana pesakit penyakit ginjal sentiasa kelihatan di atas penyakit, jadi,minyak ikan juga berguna untuk penyakit buah pinggang.

Pada masa ini, di negara-negara Barat, minyak ikan berkualiti tinggi (kesucian lebihdaripada 80%) digunakan pada borong klinikal, menunjukkan keputusan bahawa iamempunyai kesan untuk mencegah penyakit kardiovaskular, untuk kesihatan anda,selamat dan berkesan membuat menggunakan minyak ikan, sila di bawah doktor anda Panduan.

Walau bagaimanapun, tidak semua rakyat boleh mengambil ikan minyak, seperti wanita mengandung.

Sebelum ini:Boleh pesakit penyakit ginjal makan pucuk buluh?

Artikel seterusnya:Apakah kesan teh untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang?

Tag: diet penyakit buah pinggang Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat