WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

kesan penyembuhan daripada sapodilla buah-buahan untuk pesakit penyakit buah pinggang

2017-12-18 22:40

kesan penyembuhan daripada sapodilla buah-buahan untuk pesakit penyakit buah pinggangNatrium yang rendah membantu baik untuk penyakit buah pinggang: Sodium adalah bahan yang didapati dalam garam dan kebanyakan makanan dan buah-buahan. Natrium adalah penting dalam peraturan penterjemahan, serta membantu dalam aktiviti-aktiviti metabolik badan. Walau bagaimanapun, jika jumlah natrium yang banyak akan menghadapi risiko penyakit buah pinggang, darah tinggi dan penyakit kardiovaskular. Di sapodilla buah-buahan bahan ini di sebaliknya adalah kemanisan semulajadi yang memberi tekanan darah, penyakit jantung dan buah pinggang boleh menikmati ini buah-buahan semulajadi yang berkesan mencegah.

Buah-buahan sapodilla ini bukan sahaja kaya dengan pelbagai khasiat, buah-buahan ini juga terkenal kerana menyembuhkannya

Buah-buahan sapodilla adalah kegemaran lebih mengenali. Di samping itu nilai pemakanan buah-buahan secara amnya, sapodilla juga dikenali untuk banyak kegunaandan rawatan bilik. Mengenai komposisi bahan kimia, 100g 0 sapodilla masak protit44g, 10g karbohidrat, 1, 4g selulosa, menyediakan 83kcal. Terdapat juga banyak mineral dan vitamin (100g sapodilla mempunyai 52mg kalsium, fosforus 24mg, 193mgpotassium, vitamin A (beta karotena), B2, B3, B5, B6, C

Penawar cirit-birit, sembelit

Orang banyak buah-buahan masih Kerabu sapodilla kawasan minuman masing-masing hasil yang baik (menggunakan warna buah-buahan hijau sapodilla 15-20g dengan 200ml air, tinggal separuh, dibahagikan kepada dua dos pada siang hari).

Mengubati sembelit bagi wanita hamil: Jika mana-mana ibu yang dipilih atau grimacing, kecewa menghadapi sembelit semasa hamil adalah kerap makan sapodilla. Ini jenis buah-buahan yang kaya dengan serat, Makan setiap hidangan hanya beberapabuah sapodilla masak (dua Menu setiap hari, setiap buah-buahan makan dua) hanyabeberapa hari akan epal.

Selain itu, sapodilla juga membekalkan banyak tannin dan polyphenolics - bahan-bahan yang bermanfaat kepada saluran penghadaman. Sapodilla akan membantu membuang sisa buangan daripada perut, gastrik mengosongkan mengakibatkan cirit-birit dikurangkan. Mineral yang banyak terdapat dalam buah-buahan juga membantumembentuk enzim yang diperlukan di dalam perut, sekali gus membetulkan metabolisme dan menyimpan saluran pencernaan anda bersih.

Menurut perubatan Oriental, sapodilla buah-buahan masak manis, sejuk; dengan kesan haba, pelajar baru Perkhidmatan, hidangan ringan, laksatif...

Kalium mempunyai sapodilla yang membantu tekanan darah yang lebih rendah

Sebelum ini:Nenas untuk dialisis dan buah pinggang penyakit pesakit

Artikel seterusnya:Boleh pesakit penyakit ginjal makan pucuk buluh?

Tag: diet penyakit buah pinggang penyakit buah pinggang diet makanan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat