WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Penyakit buah pinggang yang kronik > Diet pemakanan buah pinggang kronik >

Beras adalah baik untuk penyakit kencing manis buah pinggang

2018-10-02 09:18

Beras adalah baik untuk penyakit kencing manis buah pinggangPesakit penyakit kencing manis buah pinggang mempunyai keperluan diet yang sangat ketat. Di mana, banyak makanan yang tidak dapat diambil. Manakala, Adakah nasi baik untuk penyakit kencing manis buah pinggang?

Malah, nasi mengandungi sejumlah besar karbohidrat akan meningkat tahap gula dalam darah. Dan gula dalam darah yang tinggi seterusnya akan merosakkan buah pinggang dan fungsi buah pinggang yang lebih rendah. Supaya, ia bukanlah pilihan yang baik untuk pesakit penyakit kencing manis buah pinggang untuk mengambil nasi.

Lebih-lebih lagi, pesakit penyakit kencing manis buah pinggang tidak boleh mengambil bijirin makanan kasar seperti tumbuhan yang kaya dengan protein yang di dalamnya boleh menambah bebanan buah pinggang dan buah pinggang menjadi lebih teruk. Lazimnya bercakap, pesakit penyakit ginjal kencing manis boleh mengambil kanji gandum dan kanji lain untuk mengurus glukosa darah dan melindungi buah pinggang.

Selain itu, pesakit perlu mengambil satu rawatan berkesan untuk memulihkan fungsi buah pinggang.

Hanya dengan cara ini, pemindahan dialisis dan buah pinggang dapat dielakkan.

Rawatan semula jadi seperti mengeluarkan toksin terapi, perubatan Cina, Mandian kaki, masalah dan sebagainya boleh bukan sahaja membersihkan toksin dan sisa yang disimpan di dalam badan, tetapi juga, membaiki sel-sel berpenyakit buah pinggang intrinsik dan tisu dengan selamat dan secara beransur-ansur.

Sebelum ini:Akan saya mengambil telur setiap hari dalam keadaan penyakit buah pinggang kronik

Artikel seterusnya:Pisang adalah baik untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang peringkat akhir

Tag: penyakit kencing manis buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat